Kolorex vaginalne ovule, 6 ovul

<p>Kolorex ovula je dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fiziolo&scaron;kih reparativnih mehanizmov.</p>

Kolorex ovula je dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fizioloških reparativnih mehanizmov.

497860 25912

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Kolorex ovula je dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fizioloških reparativnih mehanizmov.

Vsaka svečka Kolorex po 2 g vsebuje

Olje čajevca (eterično olje Melaleuca alternifolia),
Kolorextract (izvleček Pseudowintere Colorate), oljni izvleček Aloe barbadensis, polsintetični trigliceridi.

Informacije za uporabnico Kolorexa

primarno zdravljenje glivičnih bolezni se sestoji iz lokalnega ali sistemskega kombiniranega delovanja in temeljitega zdravljenja eubiotične bakterijske flore.
Sestavine vaginalnih svečk Kolorex ščitijo sluznico.

Opozorila ob uporabi Kolorex ovul

izdelek hranite pri temperaturi, ki ne presega 25° C in izven dosega otrokom. Ni priporočljivo uporabljati v nosečnosti. Po uporabi ne zavrzite. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na neokrnjen in pravilno shranjen izdelek.

Kako uporabljati Kolorex ovule

Najbolje uporabiti v enkratnem odmerku zvečer pred spanjem.

Kontraindikacije 

niso znane.

Več o Kolorex-u

Nova Zelandija je zaradi svoje geografske lege v južnem Tihem oceanu in na dolge izolacije, ki je njeno ozemlje ščitila pred škodljivimi vplivi civilizacije, se ponaša s paleto edinstvenih in zaradi svojih sestavin dragocenih zdravilnih rastlin. Med najbolj preučevanimi vrstami sodobne etnofarmakologije je Pseudowintera Colorata, ki jo Maori imenujejo Horopito. Njena najpomembnejša sestavina je polygodial, slednja je rastlino tisočletja varoval pred škodljivci in glivami. Te dobrodejne lastnosti, ki jih je ljudstvo Maorov uspešno preneslo v ljudsko uporabo, so se prenesle vse do današnjih dni. Named je z linijo Kolorex to tradicijo prevzel, da bi tudi prihodnjim generacijam lahko ponudil prednosti Pseudowintere.

Za pridobivanje rastlinskih izvlečkov se uporabljajo rastline starosti najmanj 5 let, ki so rastle in se razvijale v optimalnih pogojih, ob natančnem upoštevanju “balzamičnega časa” za nabiranje. Na ta način lahko nudi najvišjo kakovost izdelkov in bogastva sestavin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Kolorex Kolorex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede