Konopljin protein, 300 g

Konopljin protein vsebuje 18 ključnih aminokislin, od tega 10 esencialnih, ki jih telo ne zmore sintetizirati. Konopljin protein vsebuje 18 ključnih aminokislin, od tega 10 esencialnih, ki jih telo ne zmore sintetizirati.
2022-01-20 16,99 €
919284 15403

Ocene in mnenja

Opis

Esencialne aminokisline so tiste, ki jih telo ne more proizvesti samo in jih morate zaužiti dodatno. 100% konopljin proteinski prah lahko zaradi svoje vsebnosti popolnoma nadomesti vir beljakovin v vaši vsakodnevni prehrani.

Konopljin proteinski dodatek vsebuje 18 ključnih aminokislin, od tega 10 esencialnih, ki jih telo ne zmore sintetizirati, zato je nepogrešljiv v prehrani.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pri zlitju kot nadomestnem vedenju gre pač za lunder-dog' položaj na eni in 'top-dog' na drugi strani, a se nobeden od obeh vpletenih ne zaveda, da drug drugega ovirata v razvoju. Včasih se šibkejši namerno zlije z močnejšim, ker ga slednji ogroža ali pa se mu ne želi umakniti. Tudi tu gre za nadvlado in ponižnost, le da je vezana na pretežno miselno podrejanje. V diktatorskih režimih je podreditev način preživetja, v demokratičnih vladavinah pa je podrejanje politično močnejšemu cena za težnjo po sodelovanju v oblasti. V vsakem primeru gre za žrtvovanje lastnih prepričanj. Prav zaradi tega naj bi si učitelji v sodobni šoli prizadevali ohranjati horizontalnost v odnosih, kljub nujni nad- in podrejenosti. Šolarju naj omogočijo razvoj, ne žrtvovanje osebnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cannaderm Cannaderm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja