Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 4 in 43
Tip izdelka
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen
Težava
Tip kože
Predel uporabe
Prednost
Kdo uporablja?
Akcija
Primernost
Učinek
Oznaka
Mesto delovanja
Tip kreme
Izbor
Efekt
Namen uporabe

Avene

Avene - vrhunska nega kože

Avene je blagovna znamka kozmetičnih izdelkov, ki že več kot 270 let nabira izkušnje z nego občutljive kože. Kombinacija dermatologije in hidroterapije v Avene izdelkih po celem svetu navdušuje milijone ljudi. Znamka ponuja različne linije izdelkov, ki odgovarjajo na potrebe uporabnikov, z različnimi težavami s kožo in različnimi tipi kože.

Zgodovina

Začetki znamke Avene segajo več 100 let nazaj. Vse naj bi se začelo, ko so po čistem slučaju ugotovili, da ima Avene termalna voda na svojem izviru neverjetno pomirjujoče in nedražeče delovanje. Na zdravljenje z vodo Avene so v 19. stoletju v Francijo hodili iz celotnega sveta. Tako se je pričela pisati tudi neverjetna zgodba Dermatološkega hidroterapevtskega centra Avène, ki je deloval v majhni vasi na jugu Francije.

V formulaciji Avene izdelkov boste našli neverjetno termalno vodo Avene. Ta je pravzaprav v samem središču blagovne znamke, saj so z več kot 150 študijami ugotovili, da ima neverjetne pomirjujoče, mehčalne in blažilne učinke na kožo. V tej izvirski vodi se skrivajo naravne učinkovine, ki nežno delujejo na kožo in je ob tem ne dražijo.

Termalna voda Avene

Avene termalna voda ima posebno in kontinuirano sestavo, ki se ne spreminja. S tem, ko ohranja svojo formulacijo in ob redni kontroli kakovosti, se zagotovi, da ima termalna voda vedno neverjetne učinke na kožo.

Kozmetika za obraz in telo

Na voljo so vam linije izdelkov za vsakodnevno ali posebno nego ter tudi za anti age nego. Navdušili vas bodo tudi izdelki iz linije dekorativne kozmetike. Odlični pa so tudi izdelki za zaščito kože pred soncem, saj so primerni za občutljivo ali netolerantno kožo. Avene pa ponuja tudi nekaj izdelkov za nego moške kože.

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Avene After Sun mleko po sončenju, 200 mL

16,14 €

Avene blagi losjon, 200 mL

19,22 €

Avene BODY 24-uri deodorant roll-on, 50 mL

15,88 €

Avene brisača za nego, 1 brisača

27,34 €

Avene Cleanance čistilni gel

Od 13,23 €

Avene Cold Cream balzam za ustnice, 4 g

7,41 €

Avene Cold Cream krema, 40 ali 100 mL

Od 13,88 €

Avene čistilno mleko, 200 mL

19,22 €

Avene MEN Gel za britje, 150 mL

18,28 €

Avene Men pena za britje, 200 mL

18,28 €

Avene micelarni losjon, 200 ali 500 mL

Od 12,34 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.