Kravimin 2 dodatek za govedo, 5 kg

Oskrba živali in doseganje dobrih uspehov. Oskrba živali in doseganje dobrih uspehov.
6230 6230

Ocene in mnenja

Opis

S pravilnim krmljenjem in sočasno uporabo mineralno-vitaminskih dodatkov boste izboljšali oskrbo živali in dosegli dobre uspehe. Naši mineralno-vitaminski dodatki vam bodo pomagali k:

    * boljši mlečni vztrajnosti in večji mlečnosti krav,
    * boljši plodnosti krav,
    * ugodni vsebnosti maščob, beljakovin in somatskih celic v mleku,
    * dobremu prirastu in konverziji,
    * dobri mesnatosti.


Z redno uporabo mineralno-vitaminskih dodatkov boste poleg boljših proizvodnih dosežkov zmanjšali možnost pojava prebavnih bolezni, bolezni zaradi pomanjkanja vitaminov in mineralov ter presnovnih motenj. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

KRČI
S palcema močno pritisnite na sredino bolečega mesta, hkrati pa skušajte raztegniti mišico. Ko začne krč popuščati, namestite vroč obkladek, zamenjajte ga štirikrat do petkrat, nato pa poskusite mišico nežno razgibati z raztezanjem in gnetenjem.

Učinkovita zeliščna zdravila so rjave morske alge (haloga), dvokrpi ginko in brogovita (zaužiti kot čajni pripravki), pomaga pa tudi homeopatsko zdravilo Cup rum 3c.

Uživanje temnozelene listnate zelenjave z lupinarji, oreški in semeni, preprečuje pojavljanje krčev. Enak učinek dosežemo z vsakodnevnim uživanjem prehranskih dopolnil, kot so olje dvoletnega svetlina ali olje zvezdne rože (zdravilne borage) (1 g na dan), vitamin C (3 g), vitamin E (250-400 mednarodnih enot), kalcij in magnezij.

OPOZORILO

V vročem podnebju močno potenje včasih povzroči krče. Posledica prevelike izgube soli je lahko koma, zato jejte bolj slano hrano. Morda bo potreben tudi magnezij v obliki prehranskega dopolnila (500 mg na dan).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novartis veterina Novartis veterina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja