x
Vse kategorije
Kravimin 2 dodatek za govedo, 5 kg
Kravimin 2 dodatek za govedo, 5 kg
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Kravimin 2 dodatek za govedo, 5 kg

Proizvajalec: Novartis veterina
Oskrba živali in doseganje dobrih uspehov.
Cena: 15,18 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

S pravilnim krmljenjem in sočasno uporabo mineralno-vitaminskih dodatkov boste izboljšali oskrbo živali in dosegli dobre uspehe. Naši mineralno-vitaminski dodatki vam bodo pomagali k:

* boljši mlečni vztrajnosti in večji mlečnosti krav,
* boljši plodnosti krav,
* ugodni vsebnosti maščob, beljakovin in somatskih celic v mleku,
* dobremu prirastu in konverziji,
* dobri mesnatosti.


Z redno uporabo mineralno-vitaminskih dodatkov boste poleg boljših proizvodnih dosežkov zmanjšali možnost pojava prebavnih bolezni, bolezni zaradi pomanjkanja vitaminov in mineralov ter presnovnih motenj.

Priloge

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

KRČI
S palcema močno pritisnite na sredino bolečega mesta, hkrati pa skušajte raztegniti mišico. Ko začne krč popuščati, namestite vroč obkladek, zamenjajte ga štirikrat do petkrat, nato pa poskusite mišico nežno razgibati z raztezanjem in gnetenjem.

Učinkovita zeliščna zdravila so rjave morske alge (haloga), dvokrpi ginko in brogovita (zaužiti kot čajni pripravki), pomaga pa tudi homeopatsko zdravilo Cup rum 3c.

Uživanje temnozelene listnate zelenjave z lupinarji, oreški in semeni, preprečuje pojavljanje krčev. Enak učinek dosežemo z vsakodnevnim uživanjem prehranskih dopolnil, kot so olje dvoletnega svetlina ali olje zvezdne rože (zdravilne borage) (1 g na dan), vitamin C (3 g), vitamin E (250-400 mednarodnih enot), kalcij in magnezij.

OPOZORILO

V vročem podnebju močno potenje včasih povzroči krče. Posledica prevelike izgube soli je lahko koma, zato jejte bolj slano hrano. Morda bo potreben tudi magnezij v obliki prehranskega dopolnila (500 mg na dan).
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.