Kravimin 3 dodatek za govedo, 5 kg
Kravimin 3 dodatek za govedo, 5 kg
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Kravimin 3 dodatek za govedo, 5 kg

Proizvajalec: Novartis veterina
Oskrba živali in doseganje dobrih uspehov.
Cena: 16,48 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Rudninska krmna mešanica za krave molznice in plemenske telice k osnovnemu obroku iz koruzne silaže ali kombinacije koruzne s travno silažo

Sestava

15 mg selena (Se) (E8) iz natrijevega selenita(IV) (Na2SeO3), 15 mg selena (Se) (E8) iz selenometionina (3b8.10) (pripravek iz Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), 10.000 mg magnezija (Mg) iz magnezijevega oksida (MgO), 20.000 mg magnezija (Mg) iz magnezijevega fosfata (MgHPO4ˇ3H2O).

Kakšnemu obroku dodajamo Kravimin 3?

Krave molznice, ki jih krmimo z mrvo (seno, otava, otavič) in koruzno silažo, dobijo z osnovnim obrokom veliko energije in premalo beljakovin, vseh rudninskih snovi in vitaminov. Tak obrok je treba dopolniti najprej z ustrezno količino beljakovinskih močnih krmil (sojine tropine, sončnične tropine, tropine oljne ogrščice ali bučne pogače) in vsemi rudninskimi snovmi (makro- in mikroelementi) ter vitamini. Kravimin® 3 ustreza vsem zahtevam za zadovoljitev potreb krav molznic po rudninskih snoveh in vitaminih ob osnovnem obroku, sestavljenem iz koruzne silaže.

OPOZORILO: Če je v obroku za plemenske telice prevelika količina koruzne silaže, se bodo telice zredile, zato bo njihova plodnost prizadeta, po telitvi pa debele telice predstavljajo veliko težavo (težke telitve, retencije, acidoza, ketoza, plodnostne motnje v prvi laktaciji).

Tudi če je v obroku poleg mrve in koruzne silaže določena količina travne silaže, je Kravimin® 3 ustrezen dodatek. Izpolnjuje vse pogoje za oskrbo krav in mikroorganizmov s potrebnimi učinkovinami. V njegovi sestavi posvečamo posebno dodatno pozornost vitaminom.

Kakšni so učinki uporabe Kravimina 3?

Enako kot drugi pravilno izbrani Kravimini® omogoča ravnotežje v presnovi krav molznic in plemenskih telic, dobro mlečno vztrajnost, ugodno sestavo mleka, manj sečnine (ureje) in somatskih celic ter dobro plodnost in preprečuje zdravstvene motnje pri kravah in telicah.

Na voljo je tudi Kravimin 3 z dodanim biotinom za izboljšanje kvalitete parkljev vaših živali. Za več informacij se obrnite na naše
zastopnike.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.