Kravimin 4 dodatek za govedo, 5 kg

Oskrba živali in doseganje dobrih uspehov. Oskrba živali in doseganje dobrih uspehov.
6231 6231

Ocene in mnenja

Opis

S pravilnim krmljenjem in sočasno uporabo mineralno-vitaminskih dodatkov boste izboljšali oskrbo živali in dosegli dobre uspehe. Naši mineralno-vitaminski dodatki vam bodo pomagali k:

    * boljši mlečni vztrajnosti in večji mlečnosti krav,
    * boljši plodnosti krav,
    * ugodni vsebnosti maščob, beljakovin in somatskih celic v mleku,
    * dobremu prirastu in konverziji,
    * dobri mesnatosti.

Z redno uporabo mineralno-vitaminskih dodatkov boste poleg boljših proizvodnih dosežkov zmanjšali možnost pojava prebavnih bolezni, bolezni zaradi pomanjkanja vitaminov in mineralov ter presnovnih motenj. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

DUŠEVNE IN ČUSTVENE BOLEČINE
Medsebojno povezanost telesa in duha natančneje preučujejo šele zadnjih 30 let, raziskave pa so pokazale, da lahko duševna bolečina povzroči telesno bolečino ravno tako, kot je lahko telesna bolečina duševno in čustveno boleča. Marsikdo se tega ne zaveda, tisti, ki trpijo, pa to še predobro vedo.

Ko ljudje opisujejo čustvene bolečine, pravijo, da izvirajo iz glave in srca: glava da je vir duševnih, srce pa čustvenih bolečin. To je le delno res, saj duševne in čustvene bolečine niso telesne bolečine v ustaljenem pomenu besede: ne ena ne druga oblika ni omejena na en sam organ, vsaka pa lahko prizadene tudi različne druge organe v telesu.

Večina ljudi pozna duševne in čustvene bolečine v obliki depresije. To je vseobsegajoč pojem, ki zajema vse od potrtosti oziroma otožnosti zaradi mrzlega vremena do tako hudega duševnega in čustvenega trpljenja - kakršnega na primer porajajo izguba ljubljene osebe in občutek odvečnosti -, da v bolnikih zbuja željopo samomoru. Vzrok depresije je lahko duševen ali telesen - na primer pomanjkanje vitaminov in mineralov -, medsebojna povezanost telesa in duha pa je hkrati zapletena, a tudi odločilnega pomena pri razumevanju in s tem omogočanju zdravjenja težav.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Novartis veterina Novartis veterina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja