Kravimin SCC100 za podporo obnovi parkljev in kože krav, 20 kg

Dietetična dopolnilna krmna mešanica za podporo obnovi parkljev in kože krav Dietetična dopolnilna krmna mešanica za podporo obnovi parkljev in kože krav
23779 23779
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Kravimin SCC100 za podporo obnovi parkljev in kože krav - namen

  • za zdravje imunskega sistema goveda
  • za zdrave parkle
  • za vime in njeno zdravje
  • za izboljšane reprodukcijsko proizvodneparametre

Glavni pomen krmne mešanice je s hrnao vzdrževati ali še izboljšati splošno stanje imunskega sistema živali predvsem pa je namen izboljšati in povečati produkcijske parametre in zmožnost reprodukcije.

Čvrst imunski sistem je nujen za spopadanje s številnimi problemi, ki jih ima lahko tudi govedo - med drugim so tovrstne situacije sledeče: brejost, telitev, laktacija, hitra rast, mastitis, šepanje, slaba prehrana, različne bolezni in tudi visoke zunanje temperature.

Prehranski dodatek tako izboljša stanje parkljev krave, pri čemer z dodatkom mešanice Kravimin SCC100 izboljšujemo tudi te parametre.

Z jemanjem Kravimin SCC100 mešanice se izboljša predvsem stanje seska, zmanjšana pa je tudi možnost morebitnega mastitisa in posledično so tudi zapleti pri hranjenju teleta manjši.

Pri kotitvi je manjša verjetnost, da pride od zaostale posteljice in vnetja maternice. Reprodukcijski ciklus lahko teče nemoteno naprej.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lek Lek
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov