Krema za obraz Avene Ystheal, 30 mL

Krema za obraz namenjena suhi koži za zmanjšanje tankih linij in gub. Krema za obraz namenjena suhi koži za zmanjšanje tankih linij in gub.
205230 2457

Ocene in mnenja

Opis

 
Krema za obraz je namenjena suhi koži, zmanjša izrazitost tankih linij in gub, koža pa postane čvrstejša.

Vsebuje

Retinaldehyde C.T.: to je preizkušena sestavina proti staranju, ki predstavlja aktivno molekulo vitamina A in se uspešno bori proti staranju. Deluje globinsko na spodbujanje metabolizma celic in površinsko na izboljšanje svežine tena.
 
Pre-Tocopheryl: ščiti celice, s pretvorbo pa se v našem telesu pretvori v vitamin E, ki je močan antioksidant. Tako prodira v globino, v podporni sloj kože ter ščiti in obnavlja tkivo pred delovanjem prostih radikalov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ljubezen

Kljub temu večina partnerskih terapevtov priporoča, da se večerna »pritožbena ura« ne odpove. Za veliko ljudi je to edina možnost, da zmanjšajo stres, ki so ga deležni zunaj zveze. To ni pomembno le za dobro počutje vsakega posameznika, temveč vselej tudi za zvezo. Kot kažejo številne raziskave, zakoni pogosto razpadejo takrat ko postane zunanji pritisk premočen in prodre v odnos. Zveze, v katerih partnerjema uspe drug drugemu zmanjšati ta stres, se po vseh pravilih ohranijo dlje časa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Avene Avene
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja