x
Vse kategorije

Krema za podaljševanje trepalnic DermaLuxelash

nedelja, 15 april 2012
Vprašanje:

Pozdravljeni,
 
na internetu sem zasledila vašo reklamo za izdelek Dermaluxelash-podaljševalec trepalnic. Na vaši spletni strani sem prebrala opis tega preparata,  kje vašo lokacija, forum in ceno za ta izdelek. Cena je sorazmerno visoka (odvisno od tega če res pomaga). Na forumu so komentarji različni, napisali pa ste da izdelka ni možno zamenjati ali reklamirati. Sedaj me pa zanima, če bi ta podaljševalec trepalnic pomagal tudi meni, ki nisem več mlada (59 let), bi pa rada imela bolj dolge in goste  trepalnice in obrvi.
Ali mi lahko kaj svetujete? Za vse vaše nasvete se vam že v naprej zahvaljujem in vas pozdravljam.

Odgovor:

Spoštovani!

Izdelek zagotovo deluje, je potrebno vseeno nekaj vztrajnosti, ampak deluje - preizkusili smo ga namreč tudi pri nas v Lekarni Žužemberk! Vsekakor je izdelek mogoče vrniti v kolikor je ta poškodovan - nikakor pa ni moč izdelka vrniti čez čas, če ugotovite, da ne deluje. Vsekakor v lekarnah ne bi prodajali neuporabnih kozmetičnih izdelkov!

Da pa bi bila uporaba še bolj uspešna se držite sledečih navodil:

1. Preden pričnete z uporabo izdelka Dermaluxelash si nežno očistite predel okoli oči.

2. Ko kožo očistite in osušite nato nanesite izdelek Dermaluxelash na zgornjo veko, tik ob trepalnicah, od notranjega kotička navzven

3. Dermaluxelash je možno nanašati tudi na spodnjo veko tik ob trepalnicah. Pazljivost je potrebna le, da izdelek ne zaide v oko.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.