Kremna kana z rdeče rjavim odtenkom, 90 mL

Kana poudari in da sijaj vaši naravni barvi las, jim da gibkost, večji volumen in sijaj. Kana poudari in da sijaj vaši naravni barvi las, jim da gibkost, večji volumen in sijaj.
507792 14644

Ocene in mnenja

Opis

Kana poudari in da sijaj vaši naravni barvi las, jim da gibkost, večji volumen in sijaj. Primerna je tudi za trajno skodrane in barvane lase. Prekrije prve sive lase. Ne osvetli in ne spremeni trajno vaše nianse.

Izdelana je iz rastlinskih izvlečkov in odišavljena z vonjem sivke. Kremna kana se prilagodi naravni sestavi vaših las. Je delno obstojna – spere se po 4 do 5 umivanjih las.

Barve:

Kostanjevo rjava, bakreno rdeča, mahagoni, rdečkasto rjava, rjava, črna.

NE VSEBUJE OKSIDANTA IN AMONJAKA!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Morfologija in biologija

Balaniidium coli je največja pražival človeka. Trofozoit je hruškaste oblike, pokrit s številnimi cilijami. Trofozoit je ovalen, dolg od 50 do 100 11m in širok od 40 do 70 11m. Spredaj ima majhno vdolbino, peristom, na njegovem dnu so celična usta ali citostoma. Ta se nadaljujejo v požiralnik ali citofarinks. Ostanke izloča skozi analno odprtino, citopigo. Ciliat ima v sredini dve jedri. Ob velikem jedru, ki je fižolaste oblike, leži majhno drobno jedro. Razmnožuje se na način, ki je podoben konjugaciji pri parameciju.

Njegove ciste so okrogle ali ovalne, velike od 50 do 70 11m.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Venera kozmetika Venera kozmetika
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja