Kyo-Dophilus Enzyme+, 45 kapsul

Kyo-Dophilus Enzyme+ inovativne kapsule so obogatene s kvalitetnimi prebavnimi encimi, ki so kombinirani z učinkovitimi bakterijskimi kulturami. Kyo-Dophilus Enzyme+ inovativne kapsule so obogatene s kvalitetnimi prebavnimi encimi, ki so kombinirani z učinkovitimi bakterijskimi kulturami.
1541 1541

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Kyo-Dophilus Enzyme+ inovativne kapsule so obogatene s kvalitetnimi prebavnimi encimi, ki so kombinirani z učinkovitimi bakterijskimi kulturami.

Prehransko dopolnilo z dodatkom encimov in najrazličnejših bakterijskih kultur je inovativna kombinacija, ki pripomore k dodajanju bokompatibilnih bakterijskih kultur. 

Kyo-Dophilus Enzyme + Probiotik vsebuje štiri ključne prebavne encime v kombinaciji s tremi biokompatibilnimi probiotiki "The Friendly Trio".

Uporaba Kyo-Dophilus Enzyme+ kapsul

Izdelek je primeren predvsem za odrasle osebe.

Odmerjanje odrasli: zaužijte po 1 kapsulo do 2 krat dnevno; kapsulo zaužijte ob obroku. 

Odmerjanje otrok do 4. leta starosti: zaužije naj se po pol kapsule prehranskega dodatka do 2 krat dnevno; kapsulo zaužijte ob obroku ali skupaj s sokom ali drugo tekočino.

Izdelek ni primeren za otroke do 4 leta starosti. 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost in sestavine prehranskega dodatka

Aktivne sestavine prehranskega dopolnila

Zaščitena mešanica bakterijskih kultur (L. gasseri, B. bifidum, B. longum), 2 kapsuli: 2,0 x 10 9 celic (190 mg)

Kompleks encimov (proteaza, laktaza, lipaza, amilaza), (310 mg)

Ostale sestavine: kapsula (želatina), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid (E551), sredstvo za povečanje prostornine: krompirjev škrob.

Pomembno ob uporabi

Varnostno zapečateno: Ne uporabljajte, če je pokrovček ali tiskano notranje tesnilo pokvarjeno, preliuknjano ali manjka. Ravnajte previdno, vsebnik je steklen. 

Hlajenje izdelka ni potrebno. Shranjujte na hladnem in suhem prostoru, dobro zapečateno. 

Hraniti izven dosega otrok.

Kyo-Dophilus Enzyme+ ne vsebuje

GSO, soje, glutena, mleka, natrija, kvasa, konzervansov, umetnih barvil in arom.

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbež

Bolnikom svetujemo, naj se ne praskajo, če pa brez tega ne gre, naj imajo kratke in čiste nohte oz. naj se drgnejo z dlanjo, da bi preprečili zaplete praskanja. Pri bolnikih, ki imajo domače živali, svetujemo tudi pregled živali pri veterinarju zaradi različnih parazitarnih in glivičnih bolezni kože (mikosporija).

Zdravljenje z zdravili je zaradi številnih vzrokov specifično, če prepoznamo vzrok, lahko odpravljamo ali zdravimo vzrok, v nasprotnem primeru pa le simptomatsko zdravimo srbež kot simptom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Galex Galex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov