La Nature olive darilni set 3

La Nature olive olive darilni set. La Nature olive olive darilni set.
10223 10223

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje

- Pena za kopanje v dekorativni steklenici, 250ml ,
- Krema za roke, 50ml ,
- Losion za telo, 60ml .

O La Nature

Soli za kopanje, naravna mila ter drugi proizvodi za nego telesa in harmonični vonji za prostor iz La  Nature, so narejeni iz narave, pri čemer se sestavine  za izdelavo teh vrhunskih proizvodov pridobivajo na vseh koncih sveta. Limona Mytre iz Avstralije, oliva s področja Mediterana, mango iz jugovzhodne Azije.
Kozmetika La Nature vsebuje več linij, ki so namenjene naravni negi kože telesa za najbolj zahtevne uporabnike. Linije so:
-    Orange
-    Olive,
-    Rose,
-    Vanille,
-    Lavendel,
-    Lemon Mytre,
-    Linija za moške, drugo
Poleg nege kože telesa, se kozmetika lahko pohvali tudi z izjemnimi naravnimi dišavami za prostor ter drugimi dekorativnimi proizvodi, ki vas očarajo in popeljejo v čudoviti svet naravnih vonjev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dieta dr. Atkinsa

Atkinsova dieta zagotavlja, da težave v nekaj dneh izginejo in da v nadaljevanju ne opazite nikakršnih znakov slabših duševnih sposobnosti. Bolj pomembno pa je opozorilo, da je treba med dieto popiti čim več tekočine. V začetni fazi morate spiti vsaj osem kozarcev vode dnevno, saj naj bi tako pripomogli k temu, da vaša jetra in ledvice ne bi bili preveč obremenjeni zaradi enostranske prehrane z veliko beljakovinami. Po začetnem obdobju lahko postopoma spet zaužijete nekaj več ogljikovih hidratov, dovoljeno je tudi več zelenjave in sadja, vendar še vedno prevladujejo živila z veliko maščobami in beljakovinami.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La Nature La Nature
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja