La Roche Posay Anthelios XL Comfort gel krema za obraz z ZF50+, 50 mL

La Roche Posay Anthelios XL Comfort gel krema je krema namenjena visoki zaščiti občutljive kože z zaščitnim faktorjem 50+. La Roche Posay Anthelios XL Comfort gel krema je krema namenjena visoki zaščiti občutljive kože z zaščitnim faktorjem 50+.
537624 23478

Ocene in mnenja

Opis

La Roche Posay Anthelios XL Comfort gel krema je krema namenjena visoki zaščiti občutljive kože z zaščitnim faktorjem 50+. Izdelek je krema, ki ne vsebuje dodanih dišav ter morebitnih konzervansov in parabenov.

La Roche Posay krema je primerna za vse tiste, ki želijo svojo kožo zaščititi pred toksičnimi žarki in posledično pred nastankom nevarnih radikalov v telesu.

Uporaba LRP kreme namreč preprečuje nastajanje pigmentnih madežev.

Koža je po uporabi zaščitena pred opeklinami in reakcijami kože, povzročenimi zaradi UV žarkov. Koža je negovana in obdana z nevidnim hranilnom slojem.

Uporaba La Roche Posay Anthelios kreme

La Roche Posay Anthelios tretma nanesite pred samim izpostavljanjem soncu.
Nanos kreme Anthelios Xl ponavljajte po potrebi po kopanju in brisanju z brisačo.

Izdelki iz linije Anthelios ščitijo pred UV-žarki na površini kože, zahvaljujoč filtroma Mexoryl SX in XL, s pomočjo aktivnega izvlečka rastline Senna alata, ki dopolnjuje delovanje filtrov, pa ščitijo pred poškodbami celic.

Učinkovitost je dokazana na koži, občutljivi na sonce, s 17 kliničnimi študijami, izvedenimi s strani svetovno priznanih dermatologov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov