La roche posay Anthelios XL Dry kremni gel za obraz ZF50+ s pumpico, 50 mL

<strong>La roche posay Anthelios XL Dry kremni gel za nego obraya je zelo visoka zaščita za obraz.</strong> La roche posay Anthelios XL Dry kremni gel za nego obraya je zelo visoka zaščita za obraz.
537624 18066

Ocene in mnenja

Opis

La roche posay Anthelios XL Dry kremni gel za nego obraya je zelo visoka zaščita za obraz. Izjemno močna UVA-zaščita (PPD 31). Izdelek je primeren za intenzivno zaščito obraza, bori pa se tudi proti prekomernemu sijaju kože.

Brez vonja.
Brez parabena.
Nekomedogena.
Vodoodporna.

Za občutljivo kožo in kožo, ki je nagnjena k intoleranci na sonce, kar je znano kot alergija na sonce. Ekstremna intenzivnost sonca. Preprečevanje pigmentnih madežev, ki jih povzroča delovanje sonca (nosečnost, fotosenzitizacija, ...)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

IMA POSEG PSIHIČNE POSLEDICE?

• Večina žensk, ki se je predhodno posvetovala z ginekologom, je z operacijo zadovoljna. Nožnica po posegu ostane nespremenjena, razen v primeru obširnega posega, radikalne histerektomije, kjer nožnico nekoliko skrajšajo.

• Ženske so redkeje nezadovoljne zaradi posega, če je bil razlog za poseg tehten in če so se za histerektomijo odločile po temeljitem razmisleku (po možnosti skupaj s partnerjem).

• Psihične posledice odstranitve maternice so najtežje pri ženskah, ki so si želele otroka. Več težav lahko imajo tudi ženske, ki so jim odstranili jajčnike pred pričakovanim začetkom menopavze.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov