La roche posay Anthelios Ultra krema za obraz z ZF50+, 50 mL

La roche posay Anthelios Ultra krema za obraz z ZF50+ za obraz z ZF50+ predstavlja najvišjo zaščito pred UVA-žarki v izjemno lahkih teksturah. La roche posay Anthelios Ultra krema za obraz z ZF50+ za obraz z ZF50+ predstavlja najvišjo zaščito pred UVA-žarki v izjemno lahkih teksturah.
915611 1318

Ocene in mnenja

Opis

La roche posay Anthelios Ultra krema za obraz z ZF50+ za obraz z ZF50+ predstavlja najvišjo zaščito pred UVA-žarki v izjemno lahkih teksturah.

S termalno vodo La Roche Posay
Najvišja zaščita pred UVA-žarki v izjemno lahkih teksturah

Značilnosti

- ščiti pred UV-žarki na površini kože, zahvaljujoč filtroma Mexoryl SX in XL,
- ščiti pred poškodbami celic s pomočjo aktivnega izvlečka rastline Senna alata, ki dopolnjuje delovanje filtrov,
- učinkovitost dokazana na koži, občutljivi na sonce, s 17 kliničnimi študijami, izvedenimi s strani svetovno priznanih dermatologov.

La roche posay Anthelios Ultra krema predstavlja ekstremno visoko zaščito obraza pred delovanjem predvsem UVA žarčenja. Izdelek je primeren predvsem za osebe, ki imajo izrazito intoleranco na sonce.

Izdelek je rahlo aromatiziran, ne maši por (nekomadogeno delovanje), ne vsebuje parabenov in škodljivih konzervansov, izdelek je preizkupan pod dermatološkim nadzorom.

Uporaba La roche posay Anthelios Ultra kreme

Izdelek nanašajte pogosto in v bogati količini, da ohranite zaščito, še posebej po plavanju, znojenju ali brisanju z brisačo. Izdelek je primeren za dermalni nanos.

Izpostavljanje najmočnejšem sonc med 12 in 16 uro popoldan je izrazito nevarno in nesmotrno početje. Izdelek za zaščito pred soncem uporabite tik pred izpostavljanjem soncu, pri čemer nanos redno obnavljajte tekom celotnega dne.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Moške težave v spolnosti

Da se pojavi erekcija, je potrebnih več delujočih organskih sistemov: psihični sistem je odgovoren za veselje do spolnosti, živčne poti prenašajo impulze iz možganov do penisa, vključene pa so tudi krvne žile v penisu. Povsod v tem občutljivem sistemu lahko nastanejo težave.

• Arterioskleroza je najpogostejši vzrok za motnje potence od srednjih let naprej. Krvne žile v penisu se skrčijo in postanejo nefleksibiIne, za erekcijo potreben pretok krvi pa je s tem močno zmanjšan.

• Sladkorna bolezen lahko povzroči poškodbe na živcih, ki so potrebni za erekcijo, prav tako pa dodatno pripomore k skrčenju arteriosklerotičnih žil.

• Zdravila imajo pogosto neželen učinek na erekcijo - še posebej zdravila proti zvišanemu krvnemu tlaku, psihičnim težavam ali bolečinam.

• Kajenje povzroča poškodbe žil in pospeši arteriosklerozo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov