La roche posay Eau termale termalna voda, 50 mL

Vsebuje selen, ki deluje proti prostim radikalom. Vsebuje selen, ki deluje proti prostim radikalom.
277525 6962

Ocene in mnenja

Opis

Pomirjevalna moč edinstvene vode.
Vsebuje selen, ki deluje proti prostim radikalom.

Indikacije

Osnovna nega za občutljivo in netolerantno kožo. Pomirja kožo, razdraženo zaradi zunanjih dejavnikov (sonce, dermatološki posegi, ipd.) in ščiti pred staranjem. Primerna za otroke in odrasle.

Značilnost

iEdinstvena kombinacija mineralnih soli in elementov v sledovih, kot je selen, daje termalni vodi La Roche-Posay znanstveno dokazane antioksidativne, pomirjevalne in mehčalne lastnosti.

Uporaba

Ne pršite v oči. Vsebina je pod pritiskom. Ne prebadajte in ne sežigajte. Ne shranjujte pri temperaturah, višjih od 49°C (120°F).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Diete z nizkim glikemičnim indeksom

Dolgo časa so bili strokovnjaki prepričani, da je vseeno, ali so kalorije sestavljene iz maščob, beljakovin ali sladkorja, pomembna se jim je zdela le skupna energijska bilanca. Veljalo je načelo, da se tisti, ki poje več kalorij, kot jih porabi, zredi, kdor jih poje manj, pa shujša. V zadnjih letih so ugotovili, da je ta predpostavka preveč preprosta. Koncentrirani ogljikovi hidrati iz škroba in sladkorja namreč ne dajo tako dobrega občutka sitosti, saj jim manjkajo balastne snovi. Včasih so domnevali, da pri hrani, ki je bogata z ogljikovimi hidrati, energijska bilanca skoraj ne more postati pozitivna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja