La roche posay Effaclar astringentni mikro-piling losjon, 200 mL

Effaclar astringentni losjon tonik je namenjen mastni koži z nepravilnostmi. Effaclar astringentni losjon tonik je namenjen mastni koži z nepravilnostmi.
458198 11323

Ocene in mnenja

Opis

Effaclar astringentni losjon tonik je namenjen mastni koži z nepravilnostmi. S svojimi učinkovinami odmašuje in oža pore ter tako preprečuje nadaljnje težave z mastno kožo.

Effaclar tonik je zaradi nežne in nedražeče formule primeren tudi za občutljivo kožo. S svojimi mikro piling delci in salicilno kislino zagotavlja dobre rezultate pri čistilni negi mastne kože.

Pomaga očistiti kožo, preprečuje nastanek aken in odpravlja odvečni sebum.

Uporaba

Nanesite na suho in očiščeno kožo s pomočjo bombažne blazinice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehrana v starosti

Najprimernejši načini priprave so tisti, kjer potrebujete malo maščobe: kuhanje, dušenje, pečenje in hrana na žaru v foliji ali voku. Tudi priljubljena domača hrana je enako dobra s pustimi sestavinami (meso, klobase, sir) in z manj maščobe. Jejte manjše obroke večkrat dnevno, saj to razbremeni prebavni sistem in je primerno še posebno za tiste, ki so hitro siti.

V družbi hrana bolj tekne, zato vedno, kadar imate čas, jejte in kuhajte skupaj s prijatelji ali sorodniki. Da se v starosti ne bi pojavila podhranjenost, naj bi vsak dan pojedli pravi obrok mesa, rib ali jajc, porcijo zelenjave ali solate, porcijo mlečnih izdelkov, porcijo sadja in porcijo kruha ter popili zadosti tekočine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja