La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo, 200 mL

<strong>La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo koži nudi popolno čistočo in jo ne izsuši ali draži.</strong> La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo koži nudi popolno čistočo in jo ne izsuši ali draži.
537217 2523

Ocene in mnenja

Opis

La Roche Posay Lipikar gel za prhanje za občutljivo in suho kožo koži nudi popolno čistočo in jo ne izsuši ali draži.
 
Blaga baza za čiščenje kožo ne izsuši, hidratizirajoče in hranljive učinkovine ščitijo in obnavljajo hidrolipidni sloj, La roche Posay termalna voda pa pomirja oslabljeno kožo in daje občutek ugodja.

Izdelek lahko uporabljajo tako dojenčki kot otroci, pod nadzorom staršev, vsekakor pa je pirmeren tudi za suhi in atopično kožo odraslih oseb. Izdelek je obogaten z niacinamidom ter zaščitnim karitejevim maslom. Obe sestavini delujeta protektivno, zaščitita kožo pred prekomernim izhlapevanjem dermalne vlage.

Uporaba La Roche Posay Lipikar gela za prhanje

Gel za prhanje nanesite na vlažno kožo telesa tako, da se peni, dobro izperite ter posušite kožo. Peno dobro izperite s površine kože ter kožo rahlo osušite z brisačo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Egoizem

Želje in pričakovanja v partnerstvu so tako različni kot ljudje sami. Za večino je težko že pri sebi razjasniti, kaj pričakujejo od zveze in partnerja. Še težje je ta difuzna hotenja posredovati tudi drugemu.

V osnovi, menijo psihoterapevti, nosi vsak od nas s seboj ostanke vedenjskih vzorcev iz zgodnjega otroštva. Dojenčkom in majhnim otrokom vse njihove potrebe zadovoljijo starši, in sicer ne da bi se jih morali sami zavesti in jih artikulirati.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede