La roche posay Physiological Cleansers micelarna raztopina

La roche posay Physiological Cleansers micelarna raztopina za kožo je kozmetična micelarna vodica, ki je namenjena intenzivnemu vlaženju ter čiščenju kože obraza in odstranjevanju dekorativnih sredstev.
30181 30181

Ocene in mnenja

Opis

La roche posay Physiological Cleansers micelarna raztopina za kožo je kozmetična micelarna vodica, ki je namenjena intenzivnemu vlaženju ter čiščenju kože obraza in odstranjevanju dekorativnih sredstev.

Aktivno učinkovita micelarna vodica je primerna za čiščenje obraza, odstranjevanje morebitnih dekorativnih sredstev ob enem pa preprečuje zategovanje kože. Aktivne sestavine kozmetične micelarne vodice nudijo izrazito toleranco do kože, saj le-te ne iritirajo pač pa jo intenzivno nahranijo ter globinsko očistijo.

Nekatere prednosti in karakteristike La roche posay Physiological Cleansers micelarne raztopine

  • ne vsebuje mil, ki bi izsuševala kožo
  • ne vsebuje barvil, ki bi delovala alergeno in iritirajoče
  • izrazito vlažilna moč
  • ne vsebuje alkoholnih dodatkov, ki bi kožo prekomerno osušili in zategovali
  • ne vsebuje konzervansov - predvsem parabenov
  • kožo dobro očisti ter je ne iritira

Uporaba La roche posay Physiological Cleansers micelarne raztopine

Izdelek nanesite predvsem na predel obraza, oči ter predelov ustnic s pomočjo kozmetične vatke. Ne izpirajte. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Sestavine

AQUA / WATER HEXYLENE GLYCOL POLOXAMER 184 GLYCERIN DISODIUM COCOAMPHODIACETATE DISODIUM EDTA CITRIC ACID DIHYDROCHOLETH-30 SODIUM CHLORIDE SODIUM DIGLYCOLATE SODIUM GLYCOLATE POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE PARFUM / FRAGRANCE

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pijte veliko tekočine

Najprimernejši načini priprave so tisti, kjer potrebujete malo maščobe: kuhanje, dušenje, pečenje in hrana na žaru v foliji ali voku. Tudi priljubljena domača hrana je enako dobra s pustimi sestavinami (meso, klobase, sir) in z manj maščobe. Jejte manjše obroke večkrat dnevno, saj to razbremeni prebavni sistem in je primerno še posebno za tiste, ki so hitro siti.

V družbi hrana bolj tekne, zato vedno, kadar imate čas, jejte in kuhajte skupaj s prijatelji ali sorodniki. Da se v starosti ne bi pojavila podhranjenost, naj bi vsak dan pojedli pravi obrok mesa, rib ali jajc, porcijo zelenjave ali solate, porcijo mlečnih izdelkov, porcijo sadja in porcijo kruha ter popili zadosti tekočine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja