La Roche Posay Posthelios antioksidativni gel za po sončenju, 200 mL

La Roche Posay Posthelios antioksidativni gel za po sončenju je gel obogaten z antioksidanti ter v kar 76 % termalno vodo La Roche Posay, ki kožo ohladi, vlaži ter regenerira. La Roche Posay Posthelios antioksidativni gel za po sončenju je gel obogaten z antioksidanti ter v kar 76 % termalno vodo La Roche Posay, ki kožo ohladi, vlaži ter regenerira.
538507 12939

Ocene in mnenja

Opis

La Roche Posay Posthelios antioksidativni gel za po sončenju je gel obogaten z antioksidanti ter v kar 76 % termalno vodo La Roche Posay, ki kožo ohladi, vlaži ter regenerira.

Ko je koža izpostavljena soncu je produkcija radikalov v njej pospešena. Radikali veljajo za pospeševalce staranja, zato je tudi koža, ki je prekomerno izpostavljana UV žarkom na videz vse bolj starikava in nefunkcionalna.

Hladilni gel za uporabo po sončenju je primeren za reden tretma, še posebej v primeru opeklin, težav s kožo po sončenju in po prekomernemu izpostavljanju kože sončnim žarkom. Antioksidati so protistrup za radikale, saj se oksidirajo namesto celičnih komponent, ki ostanejo cele. Hladilni učinek kozmetičnega proizvoda je viden ter občuten že takoj po nanosu Posthelios antioksidativnega gela, saj kožo prijetno pohladi, ob enem pa jo dlje časa tudi vlaži.

Posthelios antioksidativni gel omogoča kar 48 urno vlaženje po nanosu kozmetičnega izdelka.

Kako Posthelios antioksidativni gel uporabiti?

Gel je najbolje vmasirati v kožo telesa po opravljenjem večernem kopanju ali tuširanju. Takrat je koža pripravljena na privzem aktivnih sestavin kozmetičnega izdelka. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Navadna marjetica, Bellis perennis
Iz te splošno znane rastline, ki na območjih z milejšimi zimami cveti vse leto. pripravljajo najrazličnejše zdravilne pripravke. Poparek (1 žlička sesekljanih listov ali cvetnih koškov na skodelico, počakati 5-10 minut) uporabljajo za omilitev bolečin in krčev ter za izkašljevanje pri prehladnih obolenjih. pa tudi proti revmi in želodčno-črevesnim težavam.

Enak čaj je lahko tudi za zunanjo uporabo. predvsem kot domače zdravilo proti kožnim izpuščajem in za hitrejše celjenje ran. Mlade liste marjetic lahko uživamo kot zelenjavo ali pa jih dodamo v solate iz divjega sočivja.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov