La Roche Posay Rosaliac UV krema proti rdečici za normalno/mešano kožo, 40 mL

Namenjena za normalno do mešano kožo, ustvarjena je predvsem za odstranjevanje rdečice. Namenjena za normalno do mešano kožo, ustvarjena je predvsem za odstranjevanje rdečice.
461407 8393

Ocene in mnenja

Opis

Rosaliac UV krema je namenjena za normalno do mešano kožo, ustvarjena je predvsem za odstranjevanje rdečice in pomoč pri zaščiti kože pred poškodbami zaradi zunanjih dejavnikov. Z dnevno uporabo kreme povzročimo, da je koža  zaščitena, okrepljena in brez rdečice.

Kdaj uporabiti kremo

Ob občutljivi koži z rdečico.

Uporaba

Uporabite/nanesite zjutraj ali/in zvečer. Predhodno je potrebno kožo očistiti. Nanesete lahko tudi pred daljšim izpostavljanjem soncu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Migrena

Sorazmerno nova, učinkovita skupina zdravil so triptani, kot so sumatriptan, almotriptan in zolmitriptan. Z njimi lahko pomagamo približno trem četrtinam bolnikov. Vplivajo na bolečino in ne na potek migrenskega napada: če jih vzamemo prezgodaj, vseeno pride do bolečine. Triptani izboljšajo tudi spremljajoče pojave migrene, kot so občutljivost na svetlobo, slabost in bruhanje. Če prva uporaba zdravila ni prinesla nobenega učinka, pomeni, da bolnik nanje ne reagira. V tem primeru je nesmiselno ponoviti odmerek ali ga še celo zvišati.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: La roche posay La roche posay
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja