Lactecon peroralna raztopina z okusom slive, 200 mL

Lactecon peroralna raztopina je sedaj še boljšega okusa in sicer po slivi. Lactecon peroralna raztopina je sedaj še boljšega okusa in sicer po slivi.
037877 25738

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE ZDRAVILO

Pred uporabo natančno preberite navodilo, ki ga dobite tudi tukaj! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.Lactecon peroralna raztopina je sedaj še boljšega okusa in sicer po slivi.
Lactecon peroralna raztopina pomaga obnoviti normalno prebavo - vsebuje laktulozo (sladkor, ki je pridobljen iz mleka).
 
Zdrava črevesna flora aktivira prebavni sistem, poleg tega pa tudi spodbuja imunski sistem in ima pozitiven učinek na splošno zdravje in dobro počutje.
 
Lactecon je pripomoček namenjen normalizaciji delovanja prebavnega trakta in ne povzroča odvisnosti ter ne draži črevesja. Deluje blago, zato ga lahko jemljejo tudi nosečnice, doječe matere in otroci.

Odvajalni učinek Lactecona se pojavi po 2 – 10 urah. Skupaj z lacteconom popijte čim večjo količino vode, da bo delovanje lactecona optimalno.
 
Lactecon je idealno hranilo za koristne črevesne bakterije. Le-te se pod vplivom Lactecona hitro razmnožujejo in kmalu se vzpostavi ravnovesje.

Odmerjanje Lactecon pripravka s slivo

zaprtje:
uravnavanje fiziološkega ritma debelega črevesa v primerih, ko je mehko blato koristno zaradi zdravstvenih razlogov (na primer: hemoroidi, po operaciji debelega črevesa ali zadnjika).

odrasli in mladostniki, starejši od 15 let: naj zaužijejo 15 do 45 mL raztopine lactecona z okusom na dan kot začetno zdravljenje in od 10 do 25 mL na dan kot stalno zdravljenje;

otroci 7 do 14 let: naj zaužijejo 15 mL lactecona na dan kot začetno zdravljenje in 10 mL na dan kot stalno zdravljenje;

otroci 1 do 6 let: naj zaužijejo od 5 do 10 ml na dan;

dojenčki od 1. meseca do 1 leta:  naj zaužijejo 5 ml na dan;

jetrna encefalopatija: začeti s 3 x 30 do 50 ml na dan, nadaljevanje individulano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Abott Abott
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede