Ladival pršilo za zaščito pred soncem za kožo nagnjeno k alergijam ZF 50, 150 mL

Ladival pršilo za zaščito pred soncem za kožo nagnjeno k alergijam z visokim zaščitnim faktorjem odlično zaščiti kožo in jo ob tem ne draži. Ladival pršilo za zaščito pred soncem za kožo nagnjeno k alergijam z visokim zaščitnim faktorjem odlično zaščiti kožo in jo ob tem ne draži.
32825 32825

Ocene in mnenja

Opis

Ladival pršilo za zaščito pred soncem za kožo nagnjeno k alergijam z visokim zaščitnim faktorjem odlično zaščiti kožo in jo ob tem ne draži.

Prednosti in lastnosti Ladival prišila za zaščito pred soncem

  • visoka zaščita pred soncem
  • primerno za mastno kožo
  • ustrezno za kožo nagnjeno k alergijam na sonce in aknam Mallorca
  • enostavno za nanašanje
  • vodoodporno
  • se hitro absorbira
  • brez dišav in barvil
  • ne vsebuje maščob, emulgatorjev in konzervansev

Delovanje pršila za zaščito pred soncem za kožo nagnjeno k alergijam Ladival

Zaščita pred soncem je izjemno pomembna, saj na naš največji organ telesa, nenehno prežijo nevarni sončni žarki. Uporaba izdelkov z zaščitnimi faktorji veliko ljudem draži kožo in pušča neprijeten občutek. V večini pa zaradi težke teksture, ti izdelki puščajo tudi masten občutek na koži.

Linija Ladival je ena najbolj prodajanih linij izdelkov za zaščito pred soncem v nemških lekarnah. Že več kot 30 let številni posegajo po njihovih izdelkih, ker je znano, da so izredno nežni do kože. Ladival pršilo za zaščito pred soncem nudi visoko UVA/UVB zaščito. Kožo varujejo fotostabilni filtri, ki ščitijo pred UVA/UVB svetlobo. V pršilu je tudi kompleks antioksidantov, ki zaščiti celice pred poškodbami IR-A žarkov.

Če se pogosto srečujete z različnimi kožnimi alergijami, vaš sonce še posebno draži ali pa je vaša koža nagnjena k nastajanju aken, za zaščito pred soncem izberite Ladival pršilo za zaščito pred soncem ZF 50. Nanašanje izdelkov z zaščitnim faktorjem bo postalo preprosto in prijetno, brez nepotrebnega draženja ter spodbujanja alergijskih reakcij.

Uporaba Ladival prišila

Predno boste izpostavljeni soncu nanesite izdelek v zadostni količini na kožo in počakajte, da se popolnoma vpije. Ob nanosu se izognite stiku z očmi. Če boste nanesli manjšo količino izdelka, bo zaščita pred soncem zmanjšana kljub visokemu zaščitnemu faktorju. Nanos ponovite večkrat dnevno, obvezno pa po vsakem kopanju, brisanju z brisačo ali ko se spotite.

Za zaščito dojenčkov in majhnih otrok poskrbite tudi z ustreznimi zaščitnimi oblačili.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Stada Stada
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja