Ladival pršilo za zaščito pred soncem za otroke ZF 50, 200 mL

Ladival pršilo za zaščito pred soncem za otroke z visokim zaščitnim faktorjem je izdelan posebno za zaščito občutljive kože dojenčkov in otrok. Ladival pršilo za zaščito pred soncem za otroke z visokim zaščitnim faktorjem je izdelan posebno za zaščito občutljive kože dojenčkov in otrok.
32826 32826

Ocene in mnenja

Opis

Ladival pršilo za zaščito pred soncem za otroke z visokim zaščitnim faktorjem je izdelan posebno za zaščito občutljive kože dojenčkov in otrok.

Prednosti in lastnosti Ladival prišila za zaščito pred soncem

  • visoka zaščita pred soncem
  • primerno za dojenčke in otroke
  • ustrezno za suho kožo
  • primerno za otroke z atopijskim dermatitisom
  • preprost nanos
  • vodoodporno
  • brez dišav in barvil
  • ne vsebuje emulgatorjev in konzervansov

Delovanje pršila za zaščito pred soncem za kožo nagnjeno k alergijam Ladival

Otroci se radi igrajo zunaj, še posebno jih poleti privlačita pesek in voda. Redko sami zaznajo žgoče sonce na svoji občutljivi koži in se sami umaknejo v senco. Z ustreznim zaščitnim faktorjem, lahko zavarujemo otroško kožo pred nevarnimi sončnimi žarki. Njihova koža namreč še nima razvitih mehanizmov, ki bi vsaj nekoliko zaščitili kožo.

Ker je izredno težko obdržati otroka na mestu, da ga temeljito namažemo s kremo z zaščitnim faktorjem, je Ladival pršilo izjemna rešitev. Otroška koža bo optimalno zaščitena pred nevarnimi sončnimi žarki. Kljub ustrezni zaščiti pa svetujemo, da dojenčkov do enega leta starosti ne izpostavljate neposrednemu soncu. Ladival pršilo za otroke je še posebno prilagojeno občutljivi otroški koži. Z izjemno formulacijo zaščiti kožo pred poškodbami, ki jih povzroča sonce. Ob nanosu Ladival pršila bo koža tudi primerno negovana.

Linija Ladival je ena najbolj prodajanih linij izdelkov za zaščito pred soncem v nemških lekarnah. Že več kot 30 let številni posegajo po njihovih izdelkih, ker je znano, da so izredno nežni do kože. Ladival pršilo za zaščito pred soncem nudi visoko UVA/UVB zaščito. Kožo varujejo fotostabilni filtri, ki ščitijo pred UVA/UVB svetlobo. V pršilu je tudi kompleks antioksidantov, ki zaščiti celice pred poškodbami IR-A žarkov.

Uporaba Ladival prišila

Kožo osušite pred nanosom. Prvi nanos naredite predno bo koža izpostavljena soncu in počakajte, da se popolnoma vpije. Nanesite ustrezno količino, da optimalno zaščitite celotno telo. Če boste nanesli manjšo količino izdelka, bo zaščita pred soncem zmanjšana kljub visokemu zaščitnemu faktorju. Izognite se stiku z očmi. Nanos ponovite večkrat dnevno, obvezno pa po vsakem kopanju, brisanju z brisačo ali potenju.

Za zaščito dojenčkov in majhnih otrok poskrbite tudi z ustreznimi zaščitnimi oblačili.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Stada Stada
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja