Lali Panties Boxer nepremočljive menstrualne hlačke

Nas ščitijo pred prepuščanjem madežev čez cel dan in noč. So iz obogatenega bombaža, zato so pralne in nam zagotavljajo popolno zaščito pred prepuščanjem.
906123 18940

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mateja **** 11. 10. 2013 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Lali Panties hlačke so narejene z namenom zmanjšanja količine madežev čez cel dan in noč. Hlačke so narejene iz bombaža, zato so pralne - so odlična zaščita pred prepuščanjem

- Nič več skrbi, da bi med spanjem popackali rjuhe in posteljo.
- Nič več skrbi, da bi nas opazili z madežem na hlačah.
- Nič več bojazni, da bi se nas menstrualni madeži presenetili.

Tudi današnji moderni ženski se pripeti kakšen ženski problem - seveda tovrstne neprilike uspešno rešuje s hlačkami Lali Panties že na tisoče žensk na svetu.  Uporaba higienskih produktov kot so na primer vložki ali tamponi ni popolna zaščita pred puščanjem.

Kaj so Lali Panties menstrualne hlačke?

Lali Panties so higienske spodnjice, ki zagotavljajo popolno zaščito pred  madeži ko nas pesti menstruacja. Njihova izdelava je revolucionarna saj so izdelane iz tkanine, ki ne prepušča tekočine.

Prednosti hlačk Lali Panties :
- Material je zračen – ob enem pa ne draži kože ter ne povzroča izpuščajev.
- Ne prepušča tekočih izločkov - primerno za močnejše menstruacije
- V njih se dobro počutite – imajo namreč tudi poseben žep, v katerega je moč skriti krilca menstrualnega vložka. Gre za dvojno dno hlačk, ki še dodatno drži vložek na mestu.  Izdelek je kompatibilen s tamponi ali menstrualno skodelico.
- Posebej privlačen kroj in boxer oblika –  prednostna lastnost hlačk je, da so nepremočljive na vseh problematičnih mestih (spredaj, zadaj in med nogami).

Lali Panties hlačke so narejene predvsem z namenom uspešne zaščite za tiste neprijetne dneve v mesecu, ko se želimo počutiti čimbolj brezskrbno.

Preprosta uporaba:
Vložek namestite v hlačke kot ste že vajene, krilca pa diskretno skrijete v "dvojno dno" Lali Panties hlačk. Lali Panties menstrualne hlačke so ene najkakovostnejših hlačk v tem razredu hlačk z dvojnim dnom, kar so potrdile številne uporabnice. Posebna oblika hlačk z nepremočljivo plastjo, nam omogoča popolno zaščito pred prepuščanjem neprijetnih madežev.

Dobavljive so v različnih velikostih. Lali Panties Boxer hlačke so narejene iz bombaža, ki vsebuje notranji zračni polimer. Bombaž je 100 %: Hlačke Lali Panties se priporočajo kot popolna zaščita pred menstruačijskimi problemi!

Tabela velikosti Lali Panties hlačk

 

Hlačke so narejene iz 95% bombaža in 5% elastana in nepremočljive plasti – 100% poliester.

Ob nakupu hlačk priporočamo zraven še:

LaliCup dezinfekcijske krpice. Uporabljajo se za hitro dezinfekcijo rok ali LaliCup menstrualnih skodelic. Le te si lahko ogledate tudi na sledeči povezavi >>

Dezinfekcijske krpice so čudovita  in hitra rešitev, kadar smo na potovanju in  čiščenje menstrualne skodelice z vodo ni mogoče. Krpice so zelo primerne za pohode v naravi, kjer ni hitrega dostopa do tekoče vode. Uporaba je možna tudi pri dezinfekciji rok, čiščenju otroških izločkov, površin, nesnagi v prostorih, živalskih izločkih ipd.. Ne vsebujejo dišav in ostalih dodatkov.

Sestava:

Material iz katerega so krpice narejene je viskoza. Le-ta je biorazgradljiva in omogoča, da jih po uporabi odvržemo na kompost, ker so namreč bio razgradljive se bodo hlačke same razgradile še prej kot v šestih tednih. Odvržemo jih lahko tudi v straniščno školjko!

voda, denaturirani alkohol.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO DOLGO TRAJA MIGRENSKI NAPAD?

Migrena lahko traja eno uro ali pa več dni zapored. Tudi intenziteta bolečine je zelo različna - od ne preveč hudega. utripajočega glavobola do neznosno bolečine. zaradi katere mora bolnik ležati v' zatemnjeni sobi.

KAKŠNI SO SIMPTOMI? MOTNJE VIDA

Približno pol ure pred začetkom napada migrene nekateri bolniki opazijo uuipajočo svetlobo ali odsev okoli osvetljenih predmetov Pri nekaterih se pojavijo delne zatemnitve vidnega polja, (če se našteti simptomi pojavljajo sami, ne da bi jim sledil glavobol, je to optična migrena.

GLAVOBOL

Migrena je več kot glavobol. Bolečina je utripajoča ali pa ostra in sunkovita, ponavadi lokaliziram nad očesom, spremljajo pajo slabost, bruhanje in fotofobija (bolnika zelo moti svetloba), prav tako pa moteče delujejo tudi hrup in kakršnikoli premiki. Za postavitev diagnoze mora biti prisoten več kot eden od naštetih dejavnikov, ne pa nujno vsi.

PARALlZA

Včasih bolnik ne čuti ali ni zmožen premikati ene strani telesa, kot da bi doživel mini možgansko kap. Izpadla funkcija se povrne.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Adira Adira
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja