Lanaform ABPM-100 nadlaktni merilnik krvnega tlaka

Lanaform ABPM-100 nadlaktni merilnik krvnega tlaka je preprost merilec krvnega tlaka, s katerim enostavno izmerimo arterijski krvni tlak ter samo srčno frekvenco in sicer na predelu nadlahti. Lanaform ABPM-100 nadlaktni merilnik krvnega tlaka je preprost merilec krvnega tlaka, s katerim enostavno izmerimo arterijski krvni tlak ter samo srčno frekvenco in sicer na predelu nadlahti.
447978 19242

Ocene in mnenja

Opis

Lanaform ABPM-100 nadlaktni merilnik krvnega tlaka je preprost merilec krvnega tlaka, s katerim enostavno izmerimo arterijski krvni tlak ter samo srčno frekvenco in sicer na predelu nadlahti.

Nadlahtni merilec krvnega tlaka tako nudi izredno precizno meritev in ob enem združuje kakovost, natančnost meritve, njegova uporaba pa je zelo preprosta. Meritev poteka povsem avtomatično in tudi zelo udobno, prav na račun manšete, ki je prijetna na otip in ob napihovanju ne utesnjuje.

S pomočjo tega aparata in rednimi meritvami krvnega tlaka omogočite odkrivanje težav s srcem in morebitno hipertenzijo ali celo neenakomerno bitje vašega srca.

Velikost manšete

Manšeta ustreza sledečim velikostim obsegov roke na predelu zapestja: 22-30 cm

Prednosti aparata Lanaform WBPM-100 zapestni merilnik

  • 30 mest spomina
  • merilna mesta so rezervirana za 4 različne uporabnike - 4x30 spominskih mest
  • omogočen je prikaz in izračun tedenskega povprečja, kar je pomembna informacija
  • svetel in dobro viden LCD zaslon
  • velike številke, enostavno razbiranje vrednosti
  • prikazovanje datuma in ure v kombinaciji z meritvijo
  • opozprilo, da so baterije izpraznjene
  • priročna torbica, namenjena shranjevanju merilnika
  • rezultati se prikazujejo v skladu z WHO sistemom, usklajeni z barvno lestviso in v skladu z alarmantnostjo rezultata
  • samodejno merjenje po sprožitvi merilnika

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Igra je najboljša priložnost za igranje vlog in učenje jaz - ti odnosov, v katerih naj vsak sam prevzame odgovornost za lastna dejanja oz. odnos do drugih, kar naj udeleženci preverjajo s sprotnim povratnim sporočanjem soigralcev. To pomeni, da se vsak od udeležencev zaveda igrane vloge, da samostojno in svobodno odloča o poteku svoje vloge glede na možnosti in okoliščine, vendar v skladu z dogovorjenimi pravili. Tega se morajo nekateri šolarji še naučiti, saj so njihove nagonske težnje pretežno razbrzdane. Zavestno samoobvladovanje oz. odlaganje nekaterih želja je ob razviti potrpežljivosti v stiski dobro zagotovilo za pot v zrelost. Omejitve v igri pa naj bodo dovolj premišljene, da ne bi zavrle šolarjeve ustvarjalnosti.

Izraziti nagib ali željo pomeni biti sposoben soočiti se z neko nalogo čim bolj neposredno in brez slepomišenja ter prepoznavati lastne motive, ki pogojujejo izpeljavo te naloge. Na eni strani gre za hotenja, ki jih določa posameznikov energetski naboj, zlasti njegove strasti in odzivnost, medtem ko na drugi strani okolje določa možnosti za izpeljavo naloge. Med hotenji in možnostmi pa je velik razkorak in nekateri šolarji (pa tudi nekateri odrasli) obeh pojmov ne znajo ločiti.

Kadar je šolarjev čustveni naboj hotenj močan in okolje postavlja preveč toga pravila, se jim šolar s pretvezami in spretnim izogibanjem izmika toliko časa, da vendarle zadosti svojim motivom. V odnosu med šolarji in odraslimi je teh pretvez toliko, kolikor je izrazita oblastnost in nepopustljivost odraslih, saj pokorščina otrokom ni prirojena.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja