Lanaform Apy Plišasta igrača z nočno lučko in funkcijo nežne uspavanke
Lanaform Apy Plišasta igrača z nočno lučko in funkcijo nežne uspavanke
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lanaform Apy Plišasta igrača z nočno lučko in funkcijo nežne uspavanke

Proizvajalec: Lanaform
Apy za sladko spanje vašega malčka.
Cena: 30,99 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Apy za sladko spanje vašega malčka
Medvedek Apy je koristen pripomoček za uspavanje vašega malčka. S pomočjo prijetne in pomirjajoče svetlobe, glasbe in zvokov bo Apy z vašim otrokom vzpostavil igriv dialog. 
Prijetna melodija in različna barvna svetloba bo vašega otroka sprostila in pomirila.
Nočna lučka se aktivira s pritiskom na medvedkov trebušček in se samodejno izklopi po 10 min uporabe. Funkcijo uspavanke pa aktivirate s pritiskom na medvedovo levo nogo. Na voljo so 2 različni melodiji.
 
Garancija 2 leti

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Alzheimerjeva bolezen

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Predvsem v zgodnjih stadijih bolezni se prizadeti pogosto soočajo z depresijami in s strahovi. Psihoterapevtska podpora je pri prenašanju diagnoze v zelo veliko pomoč. Dobro je, da se pravočasno rešijo tudi pravna vprašanja, kot na primer vprašanja o zavarovanju in možnostih zastopanja v osebnih primerih prek sorodnikov. Oporoke, ki so napisane v napredovalem stanju bolezni, so lahko izpodbijane in preklicane, kar posledično pripelje do dolgotrajnih postopkov dedovanja; zato naj prizadeti svojo zadnjo željo napišejo čim prej, kot je mogoče.

Počutje posameznika, ki je prizadet, je v veliki meri odvisno od socialnega okolja, ki naj bi v idealnem primeru nudilovarnost in udobje. Prizadeti potrebuje varnost pred neu spe hi in preobremenitvami in se ga nikoli ne sme soočiti s težavami in z nalogami, ki jih ne bo zmožen opraviti. Potrebuje pa dražljaje, s katerimi bo lahko še obstoječe sposobnosti uporabljal in jih treniral, zato naj se ukvarja z vsem, kar ga veseli in mu omogoča izživljanje samega sebe - čeprav se bo zdelo marsikatero ravnanje nesmiselno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.