Lanaform Beauty & Massage Center

Komplet vam ponuja štiri različne naprave za nego in sprostitev telesa. Komplet vam ponuja štiri različne naprave za nego in sprostitev telesa.
4008 4008
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Zaprite oči in se sprostite. Beauty & Massage Center komplet vam ponuja štiri različne naprave za nego in sprostitev telesa. Vključuje masažno savno, masažno krtačo, komplet za manikuro/pedikuro in penečo kopel za noge. Ta komplet je idelaen za domačo uporabo in vam omogoča da se sproščate in razvajate kar doma.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vitiligo

Koga lahko prizadene?
Vitiligo z 2 odstotkoma celotne populacije sploh ni redek pojav. Za boleznijo zbolijo ženske in moški v enaki meri, po navadi pred 40. letom starosti. Ni jasno, zakaj začnejo propadati melanociti, kožne celice, ki proizvajajo barvilo. V strokovnih krogih se pogovarjajo o različnih teorijah: od avtoimunske bolezni, pri kateri se obrambne celice usmerijo na telesu lastne celice, do motnje presnove.

Prav tako ni jasno, ali je bolezen dedno pogojena: v nekaterih družinah se bolezen pojavi pogosteje, vendar 60 odstotkov bolnikov nima sorodnikov z enako boleznijo.

Za bolezen so bolj dovzetni ljudje, ki so zboleli na ščitnici, za perniciozno anemijo, sladkorno boleznijo ali krožnim izpadanjem las. Zakaj je to tako, se še raziskuje.

Neposredno pa lahko bolezen sprožijo močne sončne opekline in izpostavljenost obremenjujočim situacijam - takšno povezavo ugotavlja 30 odstotkov vseh bolnikov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja