Lanaform Home mass masažna blazina, 1 blazina

Zdravilni učinki masaže so splošno znani zato bi se jo morali privoščiti večkrat, kar pa nam naš tempo življenja ne dopušča. Zato vam svetujemo: ˝Privoščite si svojega osebnega maserja! Sweet mass vam ponuja učinkovito masažo kadarkoli in kjerkoli, doma, v pisarni ali v avtu. Zdravilni učinki masaže so splošno znani zato bi se jo morali privoščiti večkrat, kar pa nam naš tempo življenja ne dopušča. Zato vam svetujemo: ˝Privoščite si svojega osebnega maserja! Sweet mass vam ponuja učinkovito masažo kadarkoli in kjerkoli, doma, v pisarni ali v avtu.
17972 17972
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Masažna blazina Home mass ima 4 masažne glave, ki s tehniko globinskega gnetenja deluje na akupunkturne točke, odpravlja blokade in pospešuje prekrvavitev:

- odpravlja stres,
- povečuje gibljivost hrbtenice in preprečuje nastanek poškodb,
- odpravlja zategnjenost mišic, bolečine v hrbtenici in vratnih vretencih.

Lastnosti Lanaform Home mass blazine

* Vrsta masaže: izbirate lahko med tremi vrstami masaže: masaža v smeri gibanja urinih kazalcev in masaža v nasprotni smeri in shiatsu masaža.

* Krožno masiranje z globinskim gnetenjem. Masažni mehanizem z 4 vrtljivimi masažnimi glavami, ki so enakomerno razporejene po celotni blazini omogoča intenzivno masažno terapijo od vratnih vretenc, hrbtenice, križa, kolkov do kolen.

* Sistem pritrdilnih trakov: Masažna blazina je opremljena s sistemom trakov, ki omogočajo njeno pritrditev na praktično katerikoli stol. Masažna blazina tako ne bo drsela in se ne bo premikala.

* Snemljiva prevleka. Za bolj intenzivno masažo lahko odstranite prevleko z vaše blazine.

* Adapter: Masažna blazina deluje s pomočjo adapterja 220-240 voltov AC, ki je posebej zasnovan za aparat in dobavljiv z njim. Blazino lahko priklopite na elektriko tudi v avtomobilu, pri čimer uporabite priloženi adapter za 12 voltov, ki se vstavi v cigaretni vžigalnik.

* Daljinski upravljalnik, ki omogoča enostavno uporabo.

* Jakost masaže: nizka in visoka intenzivnost.
Varnostni sistem, ki samodejno ustavi delovanje po 15 minutah.

Tehnični podatki:

Frekvenca: 50 HZ
Moč: 36 W
Električna napetost: 220/240 V

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Nizek krvni tlak (hipotenzija)

VREDNOSTI KRVNEGA TLAKA SO PRI NEKATERIH LJUDEH VZTRAJNO POD SPODNJO PRIPOROČENO MEJO. V VEČINI PRIMEROV NIZEK KRVNI TLAK NE POMENI BOLEZENSKEGA STANJA, AMPAK CELO OHRANJA SRCE ZDRAVO.

Razen pri zelo starih ljudeh nizkeg-a krvnega tlaka ni treba zdraviti.

Zelo pogosto se nizek krvni tlak pojavlja ob tako imenovani posturalni hipotenziji, pri kateri nenadno vstajanje iz ležečega ali sedečega položaja povzroči omotičnost ali celo izg-ubo zavesti, Nizek krmi tlak paje lahko tudi znak šoka, ki se je razvil zaradi hitre izgube tekočin oziroma krvi ali srčnega infarkta,

Gre za nujno stanje, ki zahteva takojšnje zdravljenje.

KAJ GA POVZROČA?

Dehidracija zaradi izgube večje količine tekočine iz telesa, kar se lahko zgodi ob močnem potenju, izgubi krvi ali hudi driski, bo povzročila različno izrazite padce krvnega tlaka.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov