x
Vse kategorije
Lanaform Pollution off filter, 1 filter
Lanaform Pollution off filter, 1 filter
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lanaform Pollution off filter, 1 filter

Proizvajalec: Lanaform
Štiriplastni filter za čistilec in ionizator zraka Pollution off.
Cena: 20,68 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Štiriplastni filter za čistilec in ionizator zraka Pollution off. 
 
Štirikratni mrežasti filter : HEPA-Filter, prahotesna mrežica, filter z aktivnim ogljem in pospeševalna tkanina za dezodoracijo , ki omogoča zelo učinkovito prečiščevanje zraka. 
 
Življenjska doba filtrov znaša približno eno leto in sicer pri povprečni uporabi čistilca 8 ur. Seveda pa je življenjska doba odvisna tudi od mesta uporabe. V spodaj naštetih prostorih je ta doba krajša: prostori, v katerih so prisotne spojine kovin in ogljika, kjer so prisotne saje in v prostorih kot so lokali, restavracije, itn. 

Ocene in mnenja

Priloge

Ali ste vedeli

Vnetje lasnega mešička

Odločitve s pomočjo zdravnika
Če se vnetje z omenjenimi ukrepi ne zmanjša, pomagajo antibiotična mazila. Tudi pri aknah uporabljen benzoilperoksid deluje protibakterijsko, poleg tega odlušči zgornje plasti kože. Med zdravljenjem z benzoilperoksidom je mogoče draženje kože, prav tako je koža zelo občutljiva na sončne žarke, zato je nujna ustrezna zaščita pred soncem. Učinkovina vrh tega deluje beliIno in naj zato ne pride v stik z oblačili.

Uživanje antibiotika je potrebno le, če se vedno znova tvorijo veliki vozliči. Da se prepreči nastanek odpornosti, se je potrebno držati z zdravnikom dogovorjenih odmerkov.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.