Lanaform Pollution off filter, 1 filter

Štiriplastni filter za čistilec in ionizator zraka Pollution off. Štiriplastni filter za čistilec in ionizator zraka Pollution off.

Ocene in mnenja

Opis

Štiriplastni filter za čistilec in ionizator zraka Pollution off. 
 
Štirikratni mrežasti filter : HEPA-Filter, prahotesna mrežica, filter z aktivnim ogljem in pospeševalna tkanina za dezodoracijo , ki omogoča zelo učinkovito prečiščevanje zraka. 
 
Življenjska doba filtrov znaša približno eno leto in sicer pri povprečni uporabi čistilca 8 ur. Seveda pa je življenjska doba odvisna tudi od mesta uporabe. V spodaj naštetih prostorih je ta doba krajša: prostori, v katerih so prisotne spojine kovin in ogljika, kjer so prisotne saje in v prostorih kot so lokali, restavracije, itn. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje lasnega mešička

Odločitve s pomočjo zdravnika
Če se vnetje z omenjenimi ukrepi ne zmanjša, pomagajo antibiotična mazila. Tudi pri aknah uporabljen benzoilperoksid deluje protibakterijsko, poleg tega odlušči zgornje plasti kože. Med zdravljenjem z benzoilperoksidom je mogoče draženje kože, prav tako je koža zelo občutljiva na sončne žarke, zato je nujna ustrezna zaščita pred soncem. Učinkovina vrh tega deluje beliIno in naj zato ne pride v stik z oblačili.

Uživanje antibiotika je potrebno le, če se vedno znova tvorijo veliki vozliči. Da se prepreči nastanek odpornosti, se je potrebno držati z zdravnikom dogovorjenih odmerkov.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja