Lanaform Pommy otroški vlažilec zraka z aromaterapijo, 1 vlažilec

Lanaform Pommy otroški vlažilec zraka z aromaterapijo je inovativen vlažilec, narejen prav za vašega otroka. Vlažilec Lanaform Pommy je narejen tudi za razprševanje Pommy eteričnih olj. Lanaform Pommy otroški vlažilec zraka z aromaterapijo je inovativen vlažilec, narejen prav za vašega otroka. Vlažilec Lanaform Pommy je narejen tudi za razprševanje Pommy eteričnih olj.
452327 25489
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lanaform Pommy otroški vlažilec zraka z aromaterapijo je inovativen vlažilec, narejen prav za vašega otroka. Vlažilec Lanaform Pommy je narejen tudi za razprševanje Pommy eteričnih olj.

Za vašega otroka naredite vse, ker je on najdragocenejši član vaše družine - nič ni namreč bolj pomembno od njegovega dobrega počutja Prav za ta namen je Lanaform oblikoval ta izredno dragocen pripomoček, ki vam bo v veliko pomoč pri vlaženju otroške sobe in ob enem pri pomirjanju z eteričnimi olji.

Uporabljajte zgolj organska eterična olja, ki ne povzročajo alergenih reakcij in s tem poskrbite, da bo bivalno okolje vašega malčka prijetno in polno prijetnih dišav, ki ga bodo pomirjale.

Prednosti izdelka - vlažilec zraka predstavlja prijeten dizajnerski dodatek, ki se bo skladal z ureditvijo otroške sobe in bo priročen pripomoček v sobi vašega mladega nadobudneža prijten dodatek. Prijeten dizajn, predvsem pa zanimiva modra svetloba, ki jo vlažilnik oddaja bo velika zanimovost za vašega malčka, ob enem pa ga bodo prijetni svetlobni efektri in prijetne arome lažje ponesle v svet sanj.

  • izdelek je tih, delovanje ne moti vašega otroka
  • vašemu otroku zagotavlja prijeten spanec ter mirne noči
  • deluje tiho, ima regulator za pretok vodne pare
  • mogoče ga je uporalbjati z organskimi eteričnimi olji
  • vsebuje lučko za kontrolo delovanja
  • možno je nastavljati intenziteto delovanja
  • zagotavlja željeno stopno vlažnosti v prostoru, kar zavisi od vaših nastavitev sistema
  • izdelek lahko deluje do 10 ur neprekinjeno

Eterična olja niso priložena, priloženi so le filtri za uporabo eeričnih olj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja