Lanaform Star Kit komplet za manikuro/pedikuro, 1 set

Idealen lepotilni komplet, ki vam omogoča, da vsak dan izgledate čudoviti. Idealen lepotilni komplet, ki vam omogoča, da vsak dan izgledate čudoviti.
498041 4020

Ocene in mnenja

Opis

Ta inovativen koncept vam ponuja štiri dodatke za lepotno nego z eno samo napravo. Vsebuje komplet za manikuro/pedikuro, ščetko za ličila, oblikovalec obrvi in predela bikinija ter nastavek za kodranje trepalnic. Idealen lepotilni komplet, ki vam omogoča, da vsak dan izgledate čudoviti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje kožice spolnega uda oziroma prepucija

Se je postitisu mogoče izogniti?
Vse, kar krepi imunski sistem, je dobro tudi za preprečevanje okužb. Najboljša preventiva je prava mera telesne higiene. Bolezen lahko preprečite z rednim umivanjem penisa z vodo, tako da kožico povlečete nazaj, saj tako odstranite običajen izcedek iz žlez v kožici in glavici.

Prav tako pa ni priporočljivo, da zumivanjem pretiravate, saj tako kožico naredite bolj dovzetno za okužbe. Topla voda in nežno milo za telesno nego po navadi zadostujeta.

Bolezen povzročajo bakterije in glivice, zato se pri spolnem odnosu zaščitite s kondomom.Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja