Lanaform Starlette nevidni pas, 1 pas

Lanaform Starlette nevidni pas je pas, ki popolnoma nevidno oblikuje vašo silhueto.
569275 4042

Ocene in mnenja

Opis

Lanaform Starlette nevidni pas je pas, ki popolnoma nevidno oblikuje vašo silhueto.

Pozor: izberite ustrezno velikost Lanaform Starlette navidnega pasu s pomočjo tabele pod sliko izdelka! Izdelek obstaja v štirih različnih velikostnih redih in sicer S/M/L ali XL. Starlete nevidni pas je na voljo v dveh barvah in sicer bež kožni barvi ter črni barvi.

Izgladali boste zopet vitki in zelo privlačni v vseh oblačilih, ki jih boste nadeli nase. S pomočjo nevidnega pasu Starlette, boste takoj videti vsaj 5 kg lažji. Maščoba na trebuhu bo magično izginila. Vaš pas bo kar nekaj številk manjši in nadležne maščobne obloge na hrbtu bodo izginile. 

Vaša postava bo na izgled zopet lepa in vitka. Nevidni pas je tako prožen in fin, da je popolnoma neviden skozi oblačila.

Sestava Lanaform Starlette pasu

81,8% Nylon, 18,2 Spandex.

Izdelek je primeren za redno strijno pranje, ne potrebuje posebnega tretiranja.

Vaša postava je tako na videz brez posebnega truda zopet sexy in privlačna. V kolikor se počutite, da je vaša postava preobilna, preizkusite preprost pripomoček, ki vam bo zopet povril optimizem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Poljski mak, Papaver rhoeas
Iz nedišečih cvetov poljskega maka pripravljajo poparek (1-2 žlički sesekljanih cvetov na skodelico, počakati 5-10 minut), ki je tradicionalno domače sredstvo proti prehladnim obolenjem in za pomirjanje majhnih otrok. Makovi cvetovi so barviini dodatek v številnih gotovih zeliščnih čajih. V poljskem maku ni nevarnih opijskih alkaloidov (primerjajte z vrtnim makom), majhne kollčine drugih alkaloidov pa veljajo za neškodljive. Mak ima več kot 150 prašnikov, v katerih nastane vsega skupaj približno 2,5 milijona pelodnih zrn. Z njimi se hranijo številne žuželke, najraje čebele in čmrlji.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja