Lanaform Sweet comfort ortopedski vzglavnik klasične oblike, 1 vzglavnik

Sweet comfort  je ortopedski vzglavnik, ki se popolnoma prilagodi obliki glave in vratu. Sweet comfort  je ortopedski vzglavnik, ki se popolnoma prilagodi obliki glave in vratu.
590681 12112

Ocene in mnenja

Opis

Več kot tretjino svoje življenja preživimo v postelji zato je prav, da spimo zdravo. K temu prav gotovo pripomore tudi kvaliteten ortopedski vzglavnik.
Sweet Comfort blazina vam zagotavlja mirno, sproščeno spanje, brez bolečin. Z njeno pomočjo se boste zbudili naspani, polni energije in življenjskega elana.

Sweet comfort  je ortopedski vzglavnik, ki se popolnoma prilagodi obliki glave in vratu. Vzglavnik odlikuje kvalitetna visokoelastična spominska pena, ki ima za razliko od ostalih pen višjo gostoto in je temperaturno občutljiva za kar se popolnoma prilagodi obliki in teži telesa in se ob neuporabi takoj spet vrne v prvoten položaj. Spominska pena vam omogoča popolno ortopedsko podporo in optimalno sprostitev mišic. Višina in trdota vzglavnika se popolnoma prilagodita glede na vaše potrebe in želje. Prilagaja se telesni temperaturi zato spite udobno in sproščeno.

Sweet Comfort blazina s pomočjo visoko kvalitetne spominske pene reagira na toploto in težo vašega telesa in se popolnoma prilagodi obliki glave ter vratu ter s tem pomaga zmanjšati napetosti in bolečine v vratnih vretencih in hrbtenici.

Ortopedski vzglavnik Sweet Comfort bo razveselil vse tiste, ki si želite ortopedski vzglavnik klasične oblike in dimenzij.  

Sestava

80% bombaž in 20% poliester

Mere

42 x 55 x 12 cm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

MASKA ZA UTRJEVANJE
Jagode pomagajo koži povrniti elastičnost in vitalnost. Maska je idealna za kožo, ki je videti utrujena.

125 g zelo zrelih jagod 75 g koruznega škroba

Skupaj zmešajte jagode in koruzni škrob in zmes na nesite na obraz, izogibajte se občutljivemu predelu okoli oči. Pustite delovati 30 minut in splaknite s hladno vodo.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lanaform Lanaform
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja