L'Angelica Rapident junior čistilne tablete za čiščenje aparatov, 36 tablet

L'Angelica Rapident čistilne tablete so tablete za čiščenje ortodonskih aparatov in raznih zobnih mostičkov. L'Angelica Rapident čistilne tablete so tablete za čiščenje ortodonskih aparatov in raznih zobnih mostičkov.
25583 25583

Ocene in mnenja

Opis

L'Angelica Rapident čistilne tablete so tablete za čiščenje ortodonskih aparatov in raznih zobnih mostičkov, ki so namenjeni korekciji poravnave zob. Da so ti vstavki v ustni votlini čisti je potrebno za to poskrbeti prav vsak dan, saj je lahko posledica slab zadah iz ustne votline.

L'Angelica Rapident čistilne tablete vsebujejo izvleček mete jabolka, ki se s topljenjem tablete v vodi sprosti in aparat prijetno odišavi, ter prekrije morebiten neprijeten vonj. Tablete za higienoin čiščenje aparatov delujejo temeljito in imajo dolgotrajen učinek.

Sestavine L'Angelica Rapident čistilnih tablet ter njihovo delovanje

ekstrakt mete: daje nadomestnim zobem prijetno aromo ter jih odišavi. Morebiten neprijeten vonj, ki ga povzročajo ustne bakterije je prekrit.

bikarbonat pripomore k odstranjevanju najbolj trdovratnih madežev, kot so madeži čaja in morebiti kave. Nevtralizira delovanje kislin, ki nastanejo zaradi delovanja mikroorganizmov

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coswell Coswell
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja