Lavera body spa olje za telo navdih limete, 50 mL

Poživljujoč in svež občutek. Poživljujoč in svež občutek.
7951 7951

Ocene in mnenja

Opis

Poživljujoč in svež občutek

NAVDIH LIMETE

Bio verbena & bio limeta

Sončna vonjava bio verbene in limete stimulira in poživlja telo in duha.

Sestavine

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Oil*, Tocopherol, Cymbopogon Martini Oil*, Verbena Officinalis Oil*, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance/ Parfum (natural essential oils), Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Farnesol**, Limonene**, Linalool**

*sestavine iz certificirane biološke pridelave

** naravna etericna olja

GARANCIJA LAVERA:

100% brez konzervansov, sinteticnih dišav, barvil, petrokemicnih surovin • 100% rastlinska olja, aktivne rastlinske sestavine in izvlecki • 100% blagi emulgatorji, tenzidi • dermatološko testirana toleranca za kožo

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nenadna izguba sluha

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Največkrat - še posebej kadar se ne najde nobenega prepoznavnega vzroka za nenadno izgubo sluha - se motnje sluha izboljšajo same od sebe v nekaj dneh. Stopnja spontane ozdravitve se nahaja pri 60 do 80 odstotkih. Zlasti mlajši bolniki imajo dobre možnosti ozdravitve.

Izogibanje in odpravljanje stresa sta najpomembnejša dejavnika za uspešno zdravljenje, zato je priporočljivo, da se približno dva tedna ne hodi na delo ter se s tem izogne neposrednim stresnim situacijam. Sprostitvene vaje in razmislek o psihični in čustveni situaciji so prav tako v pomoč. Tako se lahko prepozna in odpravi stanje psihične preobremenjenosti zaradi pretiranega občutka dolžnosti, ambicioznosti in pomanjkanja samozaupanja. Ti ukrepi tudi pomagajo preprečiti ponovno izgubo sluha po ozdravitvi.

Uspešno je mogoče zmanjšati tudi telesne dejavnike tveganja za nastanek ponovne nenadne izgube sluha: pomembna je na primer telesna aktivnost v zadostni meri.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lavera Lavera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov