Lavera čistilni gel meta za mastno in nečisto kožo, 75 mL

Čisti (brez olj) do dna por. Čisti (brez olj) do dna por.
7824 7824

Ocene in mnenja

Opis

za mastno in nečisto kožo

Čisti (brez olj) do dna por. Gel na vaši koži očisti nečistoče in maščobe. Osvežujoča meta in anti-septične esence čajevke iz kontrolirane biološke pridelave delujejo preventivno proti mastni koži

sestavine

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Water*, Althaea Officinalis Extract*, Ascophyllum Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Water*, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water*, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water*, Salix Alba (Willow) Bark Extract*, Chlorophyllin-Copper Complex (CI75810), Fragrance (Parfum)**, Citral**, Limonene**, Linalool** * sestavine iz certificirane biološke pridelave ** naravna eterična olja

BDIH certifikat • pH vrednost: 5,0-5,5 • vegan

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Možganska kap

Kemoterapija. Kemoterapija pri tumorju na možganih naleti na posebno oviro, na krvnomožgansko pregrado, katere naloga je, da prepreči dostop škodljivim snovem v možgane. V tem primeru pa preprečuje tudi vstop določenih zdravil. Medtem pa je že mogoče najti zdravila, ki obidejo to pregrado.

Ukrepi za blaženje bolečin. Ce v razvitih stadijih nastopijo bolečine, je smiselno izvesti dobro prilagojeno terapijo za blaženje bolečin.

Okrog tumorja se pogosto pojavi možganski edem (oteklina na možganih zaradi nabiranja tekočine), ki prav tako povzroča težave (epileptični napadi, ohromelosti). Edeme se da pozdraviti s kortizonom in posebnimi sredstvi, ki odvajajo tekočino.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lavera Lavera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede