Lavera tonik za obraz ognjič za mešano kožo, 50 mL

Po čiščenju regulira neravnovesje mastnega predela čela. Po čiščenju regulira neravnovesje mastnega predela čela.
912425 7831

Ocene in mnenja

Opis

Za mešano kožo

Po čiščenju regulira neravnovesje mastnega predela čela, nosu in brade ter suhih predelov kože na ličnicah s pomočjo naravne sirotke, nepozebnikom in melise iz kontrolirane biološke pridelave.

Sestavine

Water (Aqua), Alcohol, Milk (Lac)*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water*, Melissa Officinalis Water*, Fragrance (Parfum)**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**

* sestavine iz certificirane biološke pridelave

** naravna eterična olja

BDIH certifikat • pH vrednost: 5,0-5,5

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Multipla skleroza

Infekcije lahko povzročijo izbruh bolezni in se jim je treba izogibati. Zato je treba v družbi z inficiranim (na primer prehlajenim) človekom še posebno paziti na higieno (umivajte roke) in se v določenih primerih izogibati stikom.

Zdrava prehrana z malo živalskimi maščobami (izjema je ribje olje) in zato več rastlinskimi nenasičenimi maščobnimi kislina (sojino in laneno olje, olje pšeničnih kalčkov) pripomore k zmanjševanju vnetnih snovi. Uravnotežena mešana hrana, bogata z vitamini in elementi v sledovih, je boljša kot jemanje prehranskih dopolnil. Izjema so pripravki s kalcitoninom, kalcijem in z vitaminom D, ki preprečujejo nastanek osteoporoze, ki je sicer pri hudem poteku pogosta spremijevaina bolezen. Veliko tekočin varuje pred vnet ji sečil.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lavera Lavera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja