Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 16 in 46
Tip izdelka
Namen
Prednost
Oznaka
Tip las

Lazartigue

Lepota je bistvena

Skrb za lase je vedeti, kaj na njih uporabiti ali ne. Zaradi tega smo se odločili, da vam ponudimo učinkovite izdelke za nego las, sestavljene iz sestavin naravnega izvora. Zato si prizadevamo zagotoviti, da je vsaka naša formula obogatena z vsaj 89% naravnih sestavin.

Nenehno si prizadevamo izboljšati sestavine in si prizadevamo znatno povečati delež teh naravnih sestavin. Ker želimo delovati popolnoma pregledno, je natančen odstotek naravno pridobljenih sestavin naveden na vsakem izdelku. Skupaj s tem naravnim pristopom poskrbimo tudi, da izključimo katero koli sestavino, ki bi lahko ogrozila vaše zdravje.

Iz naših formul smo odstranili sporne sestavine, da bi tako ohranili le bistvene sestavine in da bi zagotovili maksimalno učinkovitost izdelkov Lazartigue. Uporabljamo samo rastlinska olja, šamponi so brez sulfata in vsi tretmaji so brez silikonov.

Kar zadeva naravo so Lazartigue formule registrirane tudi s strani Britanskega veganskega združenja, mednarodni standard, ki zagotavlja, da naše formule ne vsebujejo nobenega proizvoda ali stranskih proizvodov živalskega izvora, temveč samo rastlinske.

 

Preberi več ... Manj
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.