LCN krema za noge "7 zelišč", 100 mL

<strong>LCN krema za noge je kozmetični proizvod, ki je obogaten s 7 zelišči in zadržuje vlago v koži in poskrbi za to, da je koža stopal venomer intenzivno navlažena.</strong> LCN krema za noge je kozmetični proizvod, ki je obogaten s 7 zelišči in zadržuje vlago v koži in poskrbi za to, da je koža stopal venomer intenzivno navlažena.
16703 16703

Ocene in mnenja

Opis

LCN krema za noge je kozmetični proizvod, ki je obogaten s 7 zelišči in zadržuje vlago v koži in poskrbi za to, da je koža stopal venomer intenzivno navlažena.

Hitro vpijajoča krema za stopala, zlasti za področja s trdo razpokano kožo. Alantoin, glicerin in pantenol zagotavljajo vlago, ekstrakt 7 zelišč in urea pa noge nahranijo in zagotavljajo žametno mehkobo.

Krema je obogatena z naravno molekulo urea, ki se nahaja že v sami koži. Dodatek uree v kremi pripomore k normalizaciji kože ter preprečevanju prekomerne suhosti kože obraza. Urea je organska molekula, ki v gornjih plasteh kože pripomore k izboljšani retenziji vode v koži.

Alantoin, ki je dodan kremi deluje kot lubrikantno sredstvo na površini kože. Koži tako da prijeten zaključen videz ter negovan izgled. Pripomore ter stimulira rast ter regeneracijo kožnih celic obraza.

Balzam vsebuje ekstrakt 7 zelišč in sicer:

ekstrakt limonine melise - ki deluje intenzivno regenerativno ter odišavi,
ekstrakt koprive,
ekstrakt hmelja,
rožmarinov ekstratk, ki deluje očiščevalno,
žajbelj,
njivska preslica - deluje očiščevalno ter regenerativno,
kamilica, ki deluje pomirjajoče, regenerativno

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Gre za mamilo, ki pomirja in povzroča otopelost možganov in telesa ter zmanjša občutek bolečine.

Heroin se lahko vdihava oziroma »snifa« ali kadi, najpogostejši način pa je intravenozno vbrizgavanje (vbrizgavanje v žilo ali -fiksanjc-), saj droga v tem primeru takoj preide v kri. Uporabnik strese heroinski prah na žlico (ali podobno pripravo), ga zmeša z vodo in vitaminom C v prahu aJi limonin im sokom, da postane heroin bolj topen.

Pri uživanju heroina se lahko pojavijo rane in odprte poškodbe.

Ker uporabniki ne poznajo vsakokratne vsebnosti heroina in je tudi ne morejo preveriti, grozi nevarnost zaužitja prevelikega odmerka.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja