LCN losjon za roke z olivnim oljem, 50 mL

<strong>LCN losjon za roke z olivnim oljem je povsem lahek losjon, ki je obogaten z izvlečki oliv in se hitro absorbira v kožo. </strong> LCN losjon za roke z olivnim oljem je povsem lahek losjon, ki je obogaten z izvlečki oliv in se hitro absorbira v kožo.
945625 3619

Ocene in mnenja

Opis

LCN losjon za roke z olivnim oljem je povsem lahek losjon, ki je obogaten z izvlečki oliv in se hitro absorbira v kožo. Vsebuje olivno olje, olivno maslo in skvalan.

LCN losjon za roke  je namenjen dnevnemu razvajanju kože vaših rok in temelji na ekstraktu oliv (olivno olje) ter je primeren za vse, ki potrebujejo kvalitetno kremo, ki se hitro absorbira v površino kože rok.

Uporabite manjšo količino LCN losjona, da so vaše roke konstantno navlažene ter v optimalni formi. Kremna tekstura LCN kreme za nego rok tako vsebuje olivno olje, olivno maslo za zaščito pred prekomernim izhlapevanjem ter skvalan.

Olivno olje velja kot dobra antioksidativna sestavina, ki ščiti površino kože pred prostimi radikali. Ob enem je koža deloma zaščitena pred delovanjem UV žarkov.

Skvalan je derivat olivnega olja ter deluje kot dober humektant - snov, ki efektivno zadržuje vodo v površini kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Pozna okužba
Živčni sistem: ko traja vnetje živčevja več kot 6 mesecev, govorimo o kronični nevroboreliozi. Težko govorimo o tipični sliki, saj se lahko kaže na zelo raznolik način in so lahko prizadeti različni deli živčevja. Posledično se tudi simptomi in znaki pri posameznih bolnikih precej razlikujejo. Bolniki s prizadetim osrednjim živčnim sistemom navajajo motnje koncentracije, spremembe razpoloženja, motnje spanja, spominske motnje, hitro utrudljivost, glavobol ...
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja