LCN Soak sprej za mehčanje trde kože na petah, 50 mL

<strong>LCN Soak sprej za mehčanje trde kože na petah je narejen iz vlažilne uree, ki je zastopana v 17 % deležu ter laktoze. </strong> LCN Soak sprej za mehčanje trde kože na petah je narejen iz vlažilne uree, ki je zastopana v 17 % deležu ter laktoze.
544515 3621

Ocene in mnenja

Opis

LCN Soak sprej za mehčanje trde kože na petah je narejen iz vlažilne uree, ki je zastopana v 17 % deležu ter laktoze.

Kozmetični sprej kožo stopal intenzivno vlaži ter omogoča odlično predpripravo kože na noga za nadalnjo kozmetično nego.

Sprej pripomore tudi k zmanjšanju spolzkosti kože, na katero je sprej nanešen - tako je drsenje različnih aparatur s katerimi izvajamo tretmaje minimizirano.

LCN Soak sprej za mehčanje trde kože na petah vsebuje negovalni alantoin ter pantenol, ki pripomore h hitrejši regeneraciji kože na nogah.

Laktoza je dodana kot humektant kar pomeni, da intenzivno zadržuje vlago v koži. Ob enem ohranja kožo v popolni kondiciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Kako postavimo diagnozo?
Diagnoza borelioza se postavi na podlagi anamnestičnega podatka o piku klopa, klinične slike in laboratorijskih preiskav. Če bolnik ali zdravnik opazi tipično kožno spremembo (erythema migrans), je postavitev diagnoze enostavna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja