LCN urea 10 % sprej za nego nog, 100 mL

<strong>LCN sprej za nego nog vsebuje pomembne vlažilne sestavine. </strong> LCN sprej za nego nog vsebuje pomembne vlažilne sestavine.
3593 3593

Ocene in mnenja

Opis

LCN sprej za nego nog vsebuje pomembne vlažilne sestavine in sicer sečnina 10%, provitamin B in alantoin, zaradi katerega koža postane zopet mehka.

Jojoba olje neguje razpokano kožo in ima veliko sposobnost regeneracije le-te.

LCN urea 10 % sprej za nego nog je idealen za nego suhih ter posledično razdraženih nog.

Sestavina spreja je tudi ogljikohidratna mešanica saharidnih enot kar predstavlja naravno imitacijo karbohidratov v površini kože obraza. Z dodajanjem tovrstnih komponent izboljšamo kapacitivno sposobnost za vezavo vlage v površini kože obraza.

Uporaba pršila

Pršilo nanesite venomer le na očiščeno kožo stopal - najbolje takoj po higieni le-teh. Pršilo se hitro absorbira ter ne pušča neprijetnega oz. celo mastnega preostanka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tetanus

V primeru, da ste cepljeni na travmatoloških oddelkih bolnišnic ali v ambulantah, ki niso vaše izbrane ambulante, shranite potrdilo ocepljenju (izvid zdravnika ali nalepko s cepiva, zapišite si datum cepljenja) in jo ob prvem obisku oddajte osebnemu izbranemu zdravniku zaradi morda potrebnega nadaljevanja cepljenja. Vaš zdravnik pa vam bo vse podatke o cepljenih in cepivu vnesel v cepiIno knjižico.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LCN LCN
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja