Le Petit Olivier posebno nežno milo z vonjem verbene in limone, 2x100 g

Le Petit Olivier milo iz Provanse,narejeno iz 100% rastlinskih olj in parfumov iz Grasse na jugu Francije, daje vaši koži občutek blagostanja in dobro počutje. Le Petit Olivier milo iz Provanse,narejeno iz 100% rastlinskih olj in parfumov iz Grasse na jugu Francije, daje vaši koži občutek blagostanja in dobro počutje.
19622 19622

Ocene in mnenja

Opis

Le Petit Olivier milo iz Provanse,narejeno iz 100% rastlinskih olj in parfumov iz Grasse na jugu Francije, daje vaši koži občutek blagostanja in dobro počutje. 100% rastlinska olja brez parabenov. Ne vsebuje proizvodov živalskega izvora. Razgradljiva embalaža. Ne smete zaužiti. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi izperite s čisto vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Tudi ukrepi, s katerimi znižujemo tveganje za razvoj ateroskleroze, temeljijo na razumevanju aterosklerotičnih procesov; tako zdravljenje kot tudi priporočene spremembe življenjskega sloga so namreč povsem razumljive in logične.

Nekaj pojasnilo holesterolu ho pripomoglo k razumevanju bolezni srca in njihovemu zdravljenju. Holesterol je sicer na slabem glasu, vendar so nekatere oblike holesterola, in sicer lipoproteini velike gostote (HDL), koristne in celo varujejo pred srčno-žilnimi obolenji.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Le Petit Olivier proizvodi Le Petit Olivier proizvodi
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede