x
Vse kategorije
Le Petit Olivier posebno nežno milo z vonjem verbene in limone, 2x100 g
Le Petit Olivier posebno nežno milo z vonjem verbene in limone, 2x100 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Le Petit Olivier posebno nežno milo z vonjem verbene in limone, 2x100 g

Le Petit Olivier milo iz Provanse,narejeno iz 100% rastlinskih olj in parfumov iz Grasse na jugu Francije, daje vaši koži občutek blagostanja in dobro počutje.
Cena: 6,66 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Le Petit Olivier milo iz Provanse,narejeno iz 100% rastlinskih olj in parfumov iz Grasse na jugu Francije, daje vaši koži občutek blagostanja in dobro počutje. 100% rastlinska olja brez parabenov. Ne vsebuje proizvodov živalskega izvora. Razgradljiva embalaža. Ne smete zaužiti. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi izperite s čisto vodo.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Tudi ukrepi, s katerimi znižujemo tveganje za razvoj ateroskleroze, temeljijo na razumevanju aterosklerotičnih procesov; tako zdravljenje kot tudi priporočene spremembe življenjskega sloga so namreč povsem razumljive in logične.

Nekaj pojasnilo holesterolu ho pripomoglo k razumevanju bolezni srca in njihovemu zdravljenju. Holesterol je sicer na slabem glasu, vendar so nekatere oblike holesterola, in sicer lipoproteini velike gostote (HDL), koristne in celo varujejo pred srčno-žilnimi obolenji.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.