Lecitin iz soje z ginsengom, 180 g

Zelo priporočljiv pred fizičnimi aktivnostmi (športom). Zelo priporočljiv pred fizičnimi aktivnostmi (športom).
551074 925

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Lecitin je prehransko dopolnilo iz soje v obliki zrnc (granul). Vsebinsko bogata rastlina soja vsebuje poleg rastlinskih proteinov in aktivnega vitamina E tudi lecitin.

Upinin visoko koncentrirani lecitin je posebno bogat s fosfolipidi (aktivne substance-97%), ki so sestavni del možganskih in živčnih celic
Lecitin je zelo priporočljiv pred fizičnimi aktivnostmi (športom).
 
Ginsenoidi (izvleček iz korenin ginsenga) ugodno vplivajo na celoten človeški organizem.

Uporaba lecitina

Fiziologi za prehrano priporočajo povprečno dnevno količino 10 g (3 čajne žličke). Lahko se ga uživa neposredno ali pa se zameša v jogurt, sokove, muslije, kakav. Uživamo ga pred ali med obroki. Za otroke velja polovična doza.
 
Je zelo higroskopičen, zato je potrebna, da ga hranimo v dobro zaprtih dozah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Šmarnica, binkoštnica Convallaria majalis
Vsi deli šmarnice vsebujejo na srce delujoče glikozide (kardenolide), ki pomagajo pri oslabelosti srčne mišice, kroničnih srčnih težavah in različnih težavah s krvnim obtokom. Tovrstno uporabo lahko določi samo zdravnik, ki predpiše gotove pripravke z znanimi količinami učinkovin. Pripravke iz šmarnice uporabljajo tudi homeopatsko, in to a omilitev živčnih srčnih motenj. Listov in cvetov ne smemo uživati, ker dražijo želodec in črevesje ter povzročajo slabost in bruhanje, manj verjetne pa so motnje krvnega obtoka. Rastlina ni primerna za samozdravljenje.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Upina Upina
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja