LeDerme krema za roke, 50 mL

LeDerme krema za roke je krema za roke, ki je namenjena intenzivni zaščiti, vlaženju kože rok, roke ob enem tudi nahrani ter jih intenzivno neguje. LeDerme krema za roke je krema za roke, ki je namenjena intenzivni zaščiti, vlaženju kože rok, roke ob enem tudi nahrani ter jih intenzivno neguje.
12624 12624

Ocene in mnenja

Opis

LeDerme krema za roke je krema za roke, ki je namenjena intenzivni zaščiti, vlaženju kože rok, roke ob enem tudi nahrani ter jih intenzivno neguje.

Sestavine kreme LeDerme

Hialuronska kislina - kožo intenzivno neguje ter jo vlaži. Hialuronska kislina je ena izmed zelo pomembnih naravnih sestavin kože, sčasoma pa jo je potrebno dodajati.

Arganovo olje - kožo zaščiti, omehča ter jo nahrani. Koža tako ni več groba in je zelo prijetna na otip.

Karitejevo maslo - kožo prav tako zaščiti, omegča ter jo oplemeniti z lipidnim slojem, ki kožo zaščiti prez zunanjimi dejavniki.

Krema kožo intenzivno navlaži ter jo zaščiti, predvsem pred prekomernim izhlapevanjem. Občutek suhosti rok hitro izgine, neprijetnosti ni več. Razdraženost kože je le še preteklost, prvi znaki staranja kože prav tako izginejo - k temu pripomore predvsem filler efekt hialuronske kisline.

Povrhnjica kože je ponovno vzpostavljenja, občutek je zopet prijeten.

Uporaba LeDerme kreme za nego rok

Kremo uporabite venomer po umivanju rok, izpostavljanju rok detergentom in podobnim snovem. Predvsem redna uporaba kreme odstrani neprijetne stranske učinke uporabe pralnih sredstev, saj ponovno vzpostavi zaščitno plast kože.

Kremo nanesite na površino rok ter jo dobro vtrite vanje.

Kozmetični izdelek uporabite le na površini nepoškodovane kože rok.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Jasno je in tako govorijo tudi naše izkušnje iz psihologije, da ne moremo biti dolgo člani neke skupnosti, ne da bi vanjo tudi nekaj prispevali. Oziroma, če ničesar ne prispevamo, izgubimo svoje dostojanstvo in duševno zdravje. (Se obrne k materi) Menim, da bi vsak pri trinajstih, sedemnajstih ali dvajsetih letih moral biti za nekaj odgovoren. Nekoč sem si naredil kratek seznam stvari, za katere menim, da bi morali mladostniki po 12. letu zanje prevzeti odgovornost. Tule je: najstniki so lahko odgovorni za svoje perilo. To pomeni, da bi morali vedeti, kako peremo, kako sortiramo perilo, ga likamo itd. Prav tako so lahko odgovorni za svojo prehrano: sam lahko nakupujem in si tudi kaj skuham, če je potrebno. Lahko prevzamejo tudi odgovornost za svoje delo, se pravi, šolo: za svoje delo/šolo sem sam odgovoren. Tudi za spanje sem sam odgovoren, sam odločam o tem, kdaj bom šel v posteljo in kdaj bom vstal. Če si želim na tem področju kakšen starševski servis, recimo: Oče ali mami, me lahko, prosim, jutri zjutraj zbudita, potem morata vidva kot starša razmisliti: Ali bom to storil z veseljem in z ljubeznijo ali pa že zdaj vem, da bom zaradi tega nejevoljen. To so zame osnovne potrebe, za katere naj bodo otroci sami odgovorni. Če tako prevzameš odgovornost, se lahko potem tudi pogajaš, v smislu: Dobro, strinjam se, da sem sam odgovoren za svojo prehrano.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov