Lekarne Plus Sensitive emulzija s C vitaminom, 50 mL

Lekarne Plus Sensitive emulzija s C vitaminom je emulzijska mešanica, narejena z namenom dopolnjevanja in lajšanja številnih kožnih težav. Lekarne Plus Sensitive emulzija s C vitaminom je emulzijska mešanica, narejena z namenom dopolnjevanja in lajšanja številnih kožnih težav.
421863 16581

Ocene in mnenja

Opis

Lekarne Plus Sensitive emulzija s C vitaminom je emulzijska mešanica, narejena z namenom dopolnjevanja in lajšanja številnih kožnih težav.

Lekarne Plus Sensitive emulzija je obogatena z askorbinsko kislino, ki velja kot močno antioksidativno sredstvo, ki zaščiti kožo obraza pred delovanjem prostih radikalov  v telesu. Emulzija je zelo nežnega tipa ter nudi globinsko vlaženje ter regeneracijo predvsem normalnemu do mešanemu tipu kože obraza.

Za koga je namenjena emulzija Lekarne Plus?

Emulzijska mešanica je primerna za vse osebe z normalno do mešano kožo, ki potrebujejo intenzivno anti age nego.

Emulzijo uporabite v primeru, kadar želite doseči močan anti-age efekt, kadar želite, da bi bila vaša koža bolj elastična, kadar je koža zelo občutljiva ter pogostoma nagnjena k alergijam.

Prednosti Lekarne Plus Sensitive emulzije

 • je prijetne teksture, nudi tudi odlično podlago za kasnejši nanos dekorativnih sredstev
 • vsebuje vitamin E, ki kožo zaščiti pred prostimi radikali, jo neguje ter jo naredi mehko
 • izdelek ne vsebuje konzervansov in drugih stabilizatorjev
 • makadamijevo olje emulzije omogoča intenzivno negovanje kože obraza, zaščito pred prekomernim izhlapevanjem vlage

Kozmetični izdelki Lekarne Plus

Lekarne Pluskozmetični izdelki so pripravljeni z namenom nuditi uporabnikom dobro in kvalitetno kozmetiko, predvsem pa zagotoviti varno uporabo, neškodljivost ter predvsem učinkovitost za nižjo ali zmerno ceno proizvoda.

Izdelki so preizkušeni na vsebnost niklja ter vsebnost preostalih težkih kovin, ki bi lahko škodovale površini kože. Napravljen je tudi mikrobiološki test, ki omogoča preverjanje kakovosti na mikrobiološkem nivoju.

Sestavine krem so izbrane, njihova kvaliteta je preverjena, zato je možnost morebitnih iritacij praktično izključena, saj so vsi izdelki Lekarne Plus dermatološko preizkušeni.

Sestavine kozmetičnih izdelkov so pridobljene od številnih kakovostnih proizvajalcev, ki s svojo dolgo tradicijo dobalvjajo kozmetične sestavine najvišjega ranga in kvalitete.

Lekarne Plus kozmetika vsebuje

- rastlinske izvlečke, ki kože ne iritirajo pač pa jo regenerirajo

- kvalitetne ekstrakte

- sestavine, ki so tako po kvaliteti kot tudi po učinkovitosti uvrščene najvišje

- aktivne sestavine visokoh koncentracij

Izdelki Lekarne Plus nikoli ne vsebujejo

 • parafina in mineralnih olj, ki so pridobljeni iz nafte
 • parabenov, fenoksietanolnih spojin ter stabilizatorjev, ki bi škodili površini vaše kože
 • EDTA ali umetnih kelacijskih spojin
 • snovi živalskega izvora
 • formaldegida, izotiazolinov ali novi, ki bi sproščale našteti komponenti
 • petrokemikalij in kancerogenih snovi
 • kemikalij tipa BHT in BHA

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Jejte fižol ter brokoli in polnozrnata žita

Vsa ta živila vsebujejo veliko folne kisline, vitamina B, ki je v študiji 819 žensk in moških, ki so jo leta 2007 izvedli raziskovalci univerze Wageningen na Nizozemskem, izboljšal spomin in hitrost obdelave podatkov.

Privoščite si kozarec rdečega vina En kozarec za ženske, do dva za moške lahko zmanjšajo tveganje za Alzheimerjevo bolezen in demenco. Razlog: strokovnjaki domnevajo, da snovi v rdečem vinu izboljšajo krvni pretok in zmanjšajo verjetnost za nastajanje krvnih strdkov - zato so zmerne količine alkohola dobre tudi za srce. Vendar bodite zmerni - pretiravanje poškoduje možganske celice.

Vsak dan obiščite ali pokličite prijatelje in sorodnike ali pa jim napišite e-pismo

Preživljanje časa z družino in prijatelji, prostovoljstvo ali sodelovanje v skupinah pomaga spodbujati spomin, koncentracijo in umske sposobnosti. Neka študija je pokazala, da redno druženje zmanjša tveganje za demenco za 42 odstotkov. Ko so raziskovalci Medicinskega centra Univerze Rush v Chicagu preučevali možgane 89 prebivalcev Chicaga, ki so bili brez demence, so ugotovili nekaj presenetljivega. Te osebe so v resnici imele možganske obloge in »vozle«, ki jih povezujejo z Alzheimerjevo boleznijo, vendar niso imele nobenih znamenj izgube spomina ali težav z razmišljanjem. Raziskovalci pravijo, da se zdi, da močna družbena mreža krepi možganske poti, ki varujejo umske sposobnosti.

Igrajte se možganske igrice

Delajte nekaj, kar imate radi - danes, jutri in vsak dan. V študiji 469 zdravih ljudi, starih več kot 75 let, so raziskovalci z Medicinskega kolidža Alberta Einsteina v New Yorku ugotovili, da se je pri tistih, ki so pogosto igrali namizne igre, brali knjige in revije, igrali glasbeni inštrument ali reševali križanke, manj verjetno razvila demenca kot pri tistih, ki so te stvari počeli redkeje.

Na trgu je na desetine knjig in računalniških iger s posebnimi umskimi vajami, ki obljubljajo, da vam bodo pomladile možgane. Obstaja nekaj znanstvenih dokazov, da to morda res deluje. Toda strokovnjaki pravijo, da verjetno ne boste potrebovali posebne igre, da izostrite svoje sposobnosti. Samo poskusite izzivati svoje možgane na čim več različnih načinov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarne Plus Lekarne Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov