Lekos slim kapsule, 120 kapsul

<p>Izdelek je brez dodanih konzervansov in ne vsebuje glutena, laktoze, saharoze, kvasa, alkohola, barvil, umetnih arom in sladil. </p> <h4>&nbsp;</h4>

Izdelek je brez dodanih konzervansov in ne vsebuje glutena, laktoze, saharoze, kvasa, alkohola, barvil, umetnih arom in sladil.

 

449342 4967

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Lekos slim kapsule – prehransko dopolnilo (120 kapsul)

Sestavine:

rjava alga Ascophyllum nodosum 34,5% , mate čaj  20,7% , navadna melisa 17,2% , list breze 17,2% , koruzni laski 3,5% , koruzni škrob 6,9%

Izdelek je brez dodanih konzervansov in ne vsebuje glutena, laktoze, saharoze, kvasa, alkohola, barvil, umetnih arom in sladil.

Izdelek vsebuje:

Povprečen odmerek2 kapsuli
Rjava alga 138,0 mg
Mate čaj 82,8 mg
Melisa 68,8 mg
List breze 68,8 mg
Koruzni laski 14,0 mg
Koruzni škrob 27,6 mg

 

 

 

 

Priporočene dnevne količine:

odrasli: 2x dnevno 2 kapsuli s 3 dL vode (do 15 minut pred obrokom)

V primeru težav z zaužitjem želatinskih kapsul, le-te odprete in vsebino stresete v jogurt ali sok. Ob uživanju prehranskega dopolnila LEKOS SLIM osvežilne kapsule priporočamo dnevno pitje 1-2 litrov vode po požirkih čez cel dan ter upoštevanje načel zdravega življenja.

Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uživanje prehranskega dopolnila odsvetujemo v času nosečnosti in dojenja ter pri sočasni uporabi zdravil ali prehranskih dopolnil z jodom. Shranjujte na temnem mestu pri sobni temperaturi nedosegljivo otrokom in zaščiteno pred vlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Dolgotrajna driska

Kako poteka spremljanje bolnika z dolgotrajno drisko?
Najpomembneje je določiti vzrok za dolgotrajno drisko. Če je vzrok možno povsem odstraniti (npr. zdravljenje parazitskih ali bakterijskih okužb, prenehanje jemanja zdravil, ki so povzročala disko), po umiritvi nadaljnje spremljanje bolezni ni več potrebno.

Če se izkaže, da je driska posledica neke sistemske bolezni (npr. celiakije, vnetne bolezni črevesa ipd.), pa je potrebno ustrezno zdravljenje in redne kontrole zaradi spremljanja in vodenja bolezni. Pogostost zdravniških kontrol je odvisna od vrste in intenzivnosti bolezni. Prav tako so ustrezno zdravljenje in redne kontrole potrebne, če se izkaže, da je do driske prišlo zaradi rakave bolezni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekos Lekos
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja