Lenil beta dermocream, 50 mL

Pomirja rdečico, blaži z beta-glukan. Pomirja rdečico, blaži z beta-glukan.
516031 3563

Ocene in mnenja

Opis

Lenil Beta Dermocream - Pomirja rdečico, blaži z beta-glukani

Blaži in normalizira simptome različnih neprijetnih dermalnih stanj kože, zlasti po daljši izpostavljenosti soncu, UV žarnicam za umetno sončenje, drugim virom intenzivne toplote ali dražilnemu učinku pilinga.

Krema ne vsebuje parfumov in običajnih alergenov in je bogata z PLERASAN-om, inovativno, patentirano formulo na osnovi beta-glukanov in blažilnih dejavnikov s hitrim vpijanjem. Primerna je tudi za občutljive tipe kože, ki so podvržene rdečici.

Učinkovine

65% čistega soka aloe vere

ALOE SKIN LENIL BETA COMPLEX: beta-glukani PLERASAN, šentjanževo olje, izvlečki ognjiča, mimoze; rastlinski hidratantni faktor, bisabolol, gliciretna kislina, alantoin.

Nasvet za uporabo

ustrezno količino kreme nanesite na prizadeto mesto in z rahlim masiranjem pospešite vpijanje. Po potrebi ponovite nanos večkrat dnevno do normaliziranja simptomov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Zdi se, da zajedavci na črevesnem epiteliju zaradi ogromnega števila mehanično preprečijo absorpcijo maščob in v maščobah topnih vitaminov (A in B12), kar pri bolnikih povzroča opisane motnje. Nekateri tudi menijo, da Giardia izloča strupene snovi, ki škodujejo gostitelju. Pri giardiozi verjetno igrajo pomembno vlogo tudi navzoče kvasovke in bakterije. Menijo, da paraziti ustvarjajo pogoje za naselitev bakterij in kvasovk. Bolezen naj bi tako istočasno povzročali trofozoiti parazitov, bakterije in kvasovke. Zdi se, da giardioza pušča šibko imunost. Poročajo pa o zaščitni vlogi mleka doječih mater. Iz tega sledi, da je dojenje eden od pomembnih dejavnikov pri preprečevanju driske zaradi giardioze pri novorojenčkih (Gillin in sod., 1983, 1985, Wolfe, 1992, Faubert, 2000, Ali in Hill, 2003).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja