Li Quandisa intimna naravna oljna dišava, 30 mL

Li Quandisa intimna naravna oljna dišava je inovativen kozmetičen izdelek, narejen predvsem za tiste ženske, ki razumejo, kaj pomeni uporabljati kvalitetno, 100 % naravno kozmetiko, brez kemikalij, stabilizatorjev in drugih nepotrenbih dodatkov. Li Quandisa intimna naravna oljna dišava je inovativen kozmetičen izdelek, narejen predvsem za tiste ženske, ki razumejo, kaj pomeni uporabljati kvalitetno, 100 % naravno kozmetiko, brez kemikalij, stabilizatorjev in drugih nepotrenbih dodatkov.
947873 13174

Ocene in mnenja

Opis

Li Quandisa intimna naravna oljna dišava je inovativen kozmetičen izdelek, narejen predvsem za tiste ženske, ki razumejo, kaj pomeni uporabljati kvalitetno, 100 % naravno kozmetiko, brez kemikalij, stabilizatorjev in drugih nepotrenbih dodatkov. 

Li Quandisa je ime boginje lepote in poželenja, 

Intimna dišava - prednosti

  • ne vsebuje parabenov
  • ne vsebuje stabilizatorjev
  • brez dodanih dišav in drugih ojačevalcev vonja
  • izdelek je 100 % naraven
  • izdelek ni testiran na živalih

Najpomembnejša prednost izdelka pa je predvsem ta, da je narejen v Sloveniji. Linija izdelkov Li Quandisa so ustvarjeni s prav posebnim namenom - izdelki se koncentrirajo za negovanje tam spodaj. Neprijetne dišave s pomočjo inovativne oljne naravne dišave so tako le še preteklost. 

Z uporabo oljne dišave se boste počutile fenomenalno; tudi na ta način boste naredile še en korak več v negi telesa in poskrele za dobro počutje tudi tam spodaj. 

Oljna dišava nudi intimnim predelom popolno nevtralizacijo morebitnih neprijetnih dišav intimnih predelov, kar lahko od časa do časa povzročajo bakterije, ki so skoncentrirane v predelu vagine. Po nanosu olja so intimni predeli prijetno odišavljeni, počutile se boste posledično fenomenalno. 

Za koga je izdelek primeren?

Izdelek lahko uporabljajo predvsem ženske, lahko pa jo uporalbjajo tudi moški. 

Ta prefinjena dišava oziroma mošus naredi vaše čute izostrene, prijetna dišava je sopomenka za naravni afrodizijak, ki bo vzpodbudila v večernih uricah pravo vročico. 

Je inovativen način zapeljevanja in provokacije vaših čutov in čutov vašega partnerja oziroa partnerice. 

Uporaba intimnega olja Li Quandisa

Olje nanesite na intimne dele, kjer se vam to zdi pomembno. Prijetne vonjave bodo raznežile vašo intimnost in vas naredile tako še bolj zapeljive. 

Sestavine kozmetičnega izdelka Li Quandisa

Olje jedrca Prunus Persica, sadno olje Hippophae Rhamnoides, voda, tokoferol - E vitamin, glicerin, ekstrakt semen citrusov Grandis, parfum, Sodium Peach Kernelate, benzil alkohol, d-limonen, kumarin, alfa-izometil ionon.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Li Quandisa Li Quandisa
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov